Zelfstandig Assistent Accountant

Bedrijfsomschrijving

Dit accountantskantoor biedt een fullservice dienstverlening aan voor zowel nationale en internationale klanten. Dit doen ze met een enthousiast team van ca. 30 medewerkers. Het team is betrokken en op zoek naar een ambitieuze collega die graag onderdeel uitmaakt van het accountancy team. Ben jij op zoek naar uitdagende accountancy opdrachten en voldoende doorgroeimogelijkheden? Dan kunnen wij je helpen aan een leuke nieuwe uitdaging!

Functieomschrijving

Als Assistent Accountant heb je de eerste stappen in de samenstelpraktijk gezet en kun je jaarrekeningen samenstellen voor zowel VOF's, BV's en EZ. Je controleert de financiële administratie en verzorgt de fiscale aangifte IB, OB en VPB. Je hebt contact met ondernemers en begeleidt hun op financieel gebied. Een veelzijdige functie met voldoende doorgroeimogelijkheden richting een adviserende rol als Relatiebeheerder / Accountant AA.

Functie-eisen

Als Assistent Accountant ben je zelfstandig in te zetten in de samenstelpraktijk, daarom herken jij jezelf in de onderstaande omschrijving:

  • Je hebt een afgeronde HBO opleiding Accountancy / Bedrijfseconomie
  • Je bent vanaf 3 jaar werkzaam als assistent accountant in de samenstelpraktijk
  • Je bent niet bang voor een complexe jaarrekening
  • Je hebt graag contact met je klanten
  • Je bent energiek, gedreven en hebt een gezonde ambitie om verder te komen in het vak
  • Je woont in Limburg.

Rousch is gespecialiseerd in vacatures voor ambitieuze Assistent Accountants.
Kijk voor meer interessante vacatures op www.rousch.nl en http://www.rousch.nl/vacature/assistent-accountant

Tags: assistent accountant, samenstelpraktijk, nationaal, internationaal, accountancy, Limburg, Sittard, hbo, ambitieus,vacature, solliciteren.  

Wij bieden

Concurrerend met de grote accountantskantoren.

Bezoek www.rousch.nl voor meer informatie over de vacature Zelfstandig Assistent Accountant of solliciteer online op de vacature Zelfstandig Assistent Accountant.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, Onbepaalde tijd, Fulltime, 1-3 jaar, HBO, 3-5 jaar, € 3.000 - € 5.000, Assistent Accountant, Financiele Administratie, Limburg