Juniorfunctie assistent accountant

€ 2.000 - € 2.600 | 32-40 uur | Heb jij het HBO accountancy diploma behaald en de eerste ervaringen opgedaan binnen de samenstelpraktijk van een accountantskantoor? Bekijk gauw deze functie!
Bedrijfsomschrijving

Voor dit middelgrote kantoor in de omgeving van Leiden zoeken wij een enthousiaste assistent accountant voor een juniorfunctie. De organisatie laat zich kenmerken door het open deuren beleid, de informele werksfeer en de mogelijkheid snel te schakelen. Als medewerker krijg je hier veel vrijheid en verantwoordelijkheid in je functie, om je zo optimaal te kunnen ontwikkelen en een uitdagende functie uit te oefenen. Werkdagen zijn flexibel in te delen, waardoor een goede balans tussen werk en je privéleven gestimuleerd wordt. 

Heb je de ambitie veel te leren en wil je graag doorgroeien binnen een organisatie? Dit kantoor past bij jou!


Functieomschrijving

Samen met een team van gemotiveerde collega's ga je je binnen deze functie bezighouden met het samenstellen van jaarrekeningen, het opstellen van fiscale aangiftes (IB en VpB) en administraties inboeken en inrichten. Op termijn zal je ook in contact staan met de klanten van het kantoor.


Functie-eisen

Herken jij je als assistent accountant in het volgende? Neem contact met mij op om jouw mogelijkheden te bespreken.

  • HBO Accountancy behaald;
  • De ambitie de AA-titel te behalen;
  • Minimaal een half jaar ervaring met samenstelwerkzaamheden bij een accountants- of administratiekantoor;
  • Je staat graag in contact met zowel collega als klant;
  • Je bent enthousiast en gaat graag een uitdaging aan.

Rousch is gespecialiseerd in vacatures voor Assistent Accountant
Kijk voor meer interessante vacatures op www.rousch.nl en https://www.rousch.nl/vacature/assistent-accountant  

Rousch streeft naar gelijke kansen op de arbeidsmarkt voor iedereen. Wij selecteren niet op geslacht, leeftijd, afkomst, etc. en nodigen daarom iedereen die zich herkent in bovenstaand profiel van harte uit om te solliciteren.


Arbeidsvoorwaarden

Je kunt bij deze functie een salaris tussen de € 2.000 en € 2.600 verwachten op basis van een fulltime dienstverband. Het salaris wordt bepaald aan de hand van jouw kennis en ervaring.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, Onbepaalde tijd, Fulltime, 1-3 jaar, HBO, Assistent Accountant, Financiele Administratie, Zuid-Holland