Belastingadviseur

€ 4000 - € 5000 | 32 - 40 uur | Wil jij samen met de Senior Belastingadviseur de fiscale praktijk verder vormgeven? Lees dan verder!
Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgever is een stabiel accountantskantoor met ca. 55 medewerkers die actief zijn voor een gevarieerd MKB+ portefeuille. De sfeer op kantoor is zowel voor klanten als voor collega’s onderling laagdrempelig en informeel. Voor medewerkers is er voldoende ruimte voor ontwikkelen en begeleiding binnen zijn of haar discipline. Vanuit onze opdrachtgever wordt er volop aandacht besteed aan de ontwikkeling en wensen van de medewerkers.


Functieomschrijving

Samen met de Senior Belastingadviseur geef jij de fiscale praktijk verder vorm. Je bent betrokken bij leuke adviestrajecten en krijgt veel vrijheid en zelfstandigheid in je rol als Belastingadviseur. Je controleert de aangifte die opgesteld zijn door assistent accountants en signaleert hieruit nieuwe adviesmogelijkheden. Je bent daarnaast eerste aanspreekpunt voor klanten, collega's en belastingdienst. Heb jij zin een deze uitdagende rol in de fiscale adviespraktijk? Neem dan snel contact op!


Functie-eisen

Jij hebt als Belastingadviseur voldoende kennis en ervaring in huis om zelfstandig aan de slag te gaan. Voor vragen kun je uiteraard altijd terecht bij de Senior Belastingadviseur. Je hebt een afgeronde opleiding Fiscaal Recht of Fiscale Economie op WO-niveau. Als persoon ben je ondernemend, klantgericht en vaktechnisch sterk. Heb jij de drivé om de fiscale praktijk mee verder te ontwikkelen in deze fullservice organisatie in de omgeving van Reusel dan horen wij graag van je.

Rousch is gespecialiseerd in vacatures voor Belastingadviseur in omgeving Reusel. Kijk voor meer interessante vacatures op www.rousch.nl en http://www.rousch.nl/vacature-belastingadviseur

Rousch streeft naar gelijke kansen op de arbeidsmarkt voor iedereen. Wij selecteren niet op geslacht, leeftijd, afkomst, etc. en nodigen daarom iedereen die zich herkent in bovenstaand profiel van harte uit om te solliciteren.


Arbeidsvoorwaarden

€ 4000,00 - € 5000,00 bruto per maand op fulltime basis.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, Onbepaalde tijd, WO, Fulltime, HBO+, Belasting, € 3.000 - € 5.000, 5-10 jaar, > 10 jaar, Belastingadviseur, Noord-Brabant