Fiscalist

€ 4000 - € 5000 | 36-40 uur | Voor onze opdrachtgever in Hoofddorp ben ik op zoek naar een ervaren Fiscalist die een eigen invulling mag geven aan de portefeuille met die optie om te groeien naar partner of vennoot.
Bedrijfsomschrijving

Dit kantoor in Hoofdorp heeft historie en is uitgegroeid tot een belangrijk klankbord voor ondernemers van klein tot groot en van uiteenlopende branches. Met een full service aanbod en de aansluiting bij vele branche organisaties zijn zij een dynamische speler die willen bijdragen aan maatschappelijke voorspoed. De lijnen zijn kort en de drempel is laag. Kernwaarde is de medewerkers te ondersteunen met hoogwaardige kennis, een groot zakelijk netwerk en betekenisvolle relaties. Een uitdagende en inspirerende plek om als Fiscalist jezelf verder te ontwikkelen binnen de adviespraktijk en je eigen portefeuille beheren.


Functieomschrijving

Uitdagende vacature voor een Fiscalist die de spil vormt van dit kantoor in Hoofddorp. Je bent grotendeels bezig met het voeren van zelfstandige adviezen voor MKB klanten + Internationale organisaties en daarnaast bewaak je de aangiftepraktijk. Als Fiscalist ben je samen met de huidige vennoot ook verantwoordelijk voor de fiscale praktijk. Daarin ben je de ene dag bezig met een complexe adviesvraagstuk, de andere keer met acquisitie en het coachen en begeleiden van jullie collega belastingadviseurs en aangiftemedewerkers. Daarnaast ben je actief in het adviseren van klanten op het gebied van fiscale vraagstukken. Je bent hierbij een klankbord en durft daarbij ook kritisch te zijn. Samen kijk je naar de bedrijfsprocessen en bekijkt waar de knelpunten zich bevinden.


Functie-eisen

Je hebt als Fiscalist een RB of NOB titel en daarnaast: 

          • Minimaal 5 jaar ervaring als Fiscalist bij een accountantskantoor. 
          • Signaleer jij advieskansen op fiscaal gebied.
          • Ben jij representatief en een echte sparringspartner voor klanten en collega's.
          • Heb jij hart voor de zaak en voor het vak, en deel je graag je kennis met anderen.

Nieuwsgierig geworden en meer weten over de functie en/of kantoor in Hoofddorp? Neem dan contact op.

Rousch is gespecialiseerd in vacatures voor Fiscalist
Kijk voor meer interessante vacatures op www.rousch.nl en https://www.rousch.nl/vacature-belastingadviseur

Rousch streeft naar gelijke kansen op de arbeidsmarkt voor iedereen. Wij selecteren niet op geslacht, leeftijd, afkomst, etc. en nodigen daarom iedereen die zich herkent in bovenstaand profiel van harte uit om te solliciteren


Arbeidsvoorwaarden

Afhankelijk van kennis en werkervaring ligt het salaris voor een Fiscalist tussen de € 4000,- tot € 5000,- bruto per maand op fulltime basis. Naast dit salaris is er een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden, veel verantwoordelijkheid maar ook veel vrijheid. Tevens krijg je ook de mogelijkheid jezelf te ontwikkelen en is er een studiekostenregeling.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, WO, Fulltime, HBO+, Advies/Consultancy, Belasting, 5-10 jaar, Belastingadviseur, Noord-Holland