Controleleider Accountantskantoor

€ 3300 - € 4500 | 32 - 40 uur | Controleleider voor een goed bereikbaar accountantskantoor te Amstelveen.
Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgever is een middelgroot accountants- en advieskantoor te Amstelveen. Vanuit het kantoor wat gelegen is nabij uitvalswegen ben je snel onderweg. De klanten zitten voornamelijk in de regio waardoor je snel bij hen kan zijn en zaken te bespreken. As controleleider binnen dit kantoor ben je onderdeel van het team en werk je actief samen met de manager/ accountant. Ontwikkeling van de mensen staat centraal net als de open en informele sfeer waardoor je hier snel je draai zal vinden.


Functieomschrijving

Wij zijn voor onze opdrachtgever te Amstelveen op zoek naar een controleleider ter versterking van het team in de audit. Je bent als controleleider ondersteunend aan de manager en partner en in de praktische uitvoering het 1e aanspreekpunt voor de klanten en medewerkers van je team. Je denk mee tijdens de planning en zet je team slim in om de controles zo goed mogelijk te laten verlopen. Hierbij ben je nog steeds onderdeel van het team en zal tijdens opdrachten tevens posten voor je rekening nemen. Je ontwikkelt in deze rol je persoonlijke vaardigheden en begeleid je je team in hun ontwikkeling.


Functie-eisen
  • Je ben studerend voor je accountantstitel en bent in een (ver) gevorderd stadium van je opleiding;
  • Je beschikt over minimaal 4 jaar ervaring in de controlepraktijk van een accountantskantoor;
  • Je bent een teamspeler en neemt je verantwoordelijkheid en staat voor je team.
  • Je wilt je verder ontwikkelen in het vak bent in staat om het overzicht te behouden en je team hier op aan te sturen.

Rousch is gespecialiseerd in vacatures voor Controleleider.
Kijk voor meer interessante vacatures op www.rousch.nl en https://www.rousch.nl/vacatures-assistent-accountant-ra.html

Rousch streeft naar gelijke kansen op de arbeidsmarkt voor iedereen. Wij selecteren niet op geslacht, leeftijd, afkomst, etc. en nodigen daarom iedereen die zich herkent in bovenstaand profiel van harte uit om te solliciteren.


Arbeidsvoorwaarden

Salaris is bespreekbaar en vooral ook afhankelijk van je kennis, ervaring en studievoortgang. Indicatief ligt deze tussen de € 3.300,- en 4.500,- bruto per maand op fulltime basis. Aanvullend kennen zij een premievrij pensioen, onkostenvergoeding en vergoeding voor studiekosten en studietijd.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, Onbepaalde tijd, WO, Fulltime, Audit, 3-5 jaar, Assistent Accountant