Assistent Accountant RA

€ 4000 | 36-40 uur | Wil jij als Assistent Accountant RA meer dan alleen controles uitvoeren? Voor onze opdrachtgever in Aalsmeer heb ik de ideale functie! Neem snel contact op voor meer informatie
Bedrijfsomschrijving

Wat dacht je ervan om wel eens fluitend naar je werk te gaan? Makkelijk bereikbaar en ook de bus stopt voor de deur. Een mooi pand waar je de boten voorbij ziet varen. Een kantoor waar ze nog een echte koffiedame hebben met overheerlijke koeken. Een plek waar gewoon gedaan wordt, nuchterheid en open deuren zonder drempels. Waar overwerken een uitzondering is en werktijden flexibel zijn. Wil jij ook thuis kunnen werken? Geen probleem, daar wordt niet moeilijk over gedaan. En ja, ze hebben ook personeelsuitjes + borrels. Dit kantoor heeft het allemaal!


Functieomschrijving

Wil jij niet uitsluitend controles uitvoeren en je op meerdere vlakken ontwikkelen? Ik heb de ideale plek voor jou! We zoeken een ervaren Assistent Accountant RA die grotendeels in de controlepraktijk werkzaam zal zijn met zowel wettelijke als niet wettelijke controles. Maar die tevens ook een deel van de tijd aan de gang gaat met samenstelklanten en de fiscale praktijk daar omheen. Je gaat deel uitmaken van een team met meerdere accountants en assistent accountants. Daarin zijn zij verantwoordelijk is voor de controle en/of het samenstellen van de jaarstukken van klanten. Daarnaast houd jij je ook bezig met de fiscale praktijk rondom de jaarrekening en de inkomstenbelasting van directie en aandeelhouders. Een uitdagende functie als Assistent Accountant RA met veel zelfstandigheid en de mogelijkheid om door te kunnen groeien tot controleleider.


Functie-eisen

Om straks als Assistent Accountant RA te kunnen starten breng je het volgende met je mee:

          • Een afgeronde HBO of universitaire opleiding accountancy.
          • Minimaal 3 jaar ervaring in de controlepraktijk.
          • Goede communicatieve vaardigheden in woord en geschrift.
          • Zelfstandigheid, kwaliteit en een kritische instelling.
          • Netjes en gestructureerd kunnen werken.

Ben je enthousiast geworden? Neem contact op en ik vertel je graag meer over de functie en het kantoor in Aalsmeer.

Rousch is gespecialiseerd in vacatures voor Assistent Accountant RA.
Kijk voor meer interessante vacatures op www.rousch.nl en https://www.rousch.nl/vacatures-assistent-accountant-ra.html

Rousch streeft naar gelijke kansen op de arbeidsmarkt voor iedereen. Wij selecteren niet op geslacht, leeftijd, afkomst, etc. en nodigen daarom iedereen die zich herkent in bovenstaand profiel van harte uit om te solliciteren


Arbeidsvoorwaarden

Als Assistent Accountant RA kan het salaris oplopen tot € 4000,- bruto per maand op fulltime basis. Afhankelijk van je kennis en ervaring kan dit oplopen. Naast het salaris is er een mooi pakket aan arbeidsvoorwaarden zoals een telefoon + laptop, reiskostenvergoeding en een goede pensioenregeling. Werken op een hele leuke plek in Aalsmeer!


Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, Onbepaalde tijd, Fulltime, 1-3 jaar, Audit, HBO, Assistent Accountant