Belastingadviseur

€ 4.000 - € 5.000 | 32 -40 uur | De organisatie telt zo'n 60 medewerkers, met een nieuwe gecentraliseerde fiscale praktijk te Bergen op Zoom. Is dit jouw uitdaging om dit verder mee vorm te geven en colleaga's te begeleiden?
Bedrijfsomschrijving

Door onze opdrachtgever, een accountantskantoor, is ROUSCH ingeschakeld om op zoek te gaan naar een Belastingadviseur. Het betreft een informele en mensgerichte organisatie. Momenteel werken er zo'n 60 medewerkers, van (assistent-) Accountants tot Belastingadviseurs. De fiscale afdeling is recent gecentraliseerd in Bergen op Zoom en daardoor is deze vacature voor Belastingadviseur ook ontstaan. Zou jij als Belastingadviseur het als een uitdaging zien om binnen een solide accountantsorganisatie een fiscale praktijk mee op te bouwen / verder vorm te geven? Dan heb ik in Bergen op Zoom nu een mooie functie voor je!


Functieomschrijving

Het betreft een nieuwe functie binnen deze accountantsorganisatie v.w.b. de locatie te Bergen op Zoom. In je functie van Belastingadviseur ga je de junior belastingadviseurs (reeds al in dienst) verder begeleiden in hun ontwikkeling, houd je controle op gemaakte fiscale aangiftes, voorzie je klanten gevraagd en ongevraagd van advies (als generalist). Binnen de organisatie werken er ook nog ervaren Belastingadviseurs met wie jij kan sparren. 


Functie-eisen

Graag kom ik in contact met een Belastingadviseur die:

  • Deze vacature (met de omschrijving zover) als zijn / haar nieuwe uitdaging ziet;
  • Daardoor heb je automatisch ook ervaring als Belastingadviseur / Fiscalist;
  • Affiniteit heeft met de MKB adviespraktijk;
  • In staat is om een team verder mee op te zetten en hen kan laten groeien in hun ontwikkeling
  • 32-40 uur inzetbaar is.

Rousch is gespecialiseerd in vacatures voor een Belastingadviseur.
Kijk voor meer vacatures op https://www.rousch.nl/vacature-belastingadviseur


Arbeidsvoorwaarden

Salarisindicatie bij deze vacature voor Belastingadviseur loopt tot max. € 5.000 (zodat er ook nog ruimte is om verder te groeien)


Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, Onbepaalde tijd, WO, Fulltime, HBO+, Belasting, € 3.000 - € 5.000, 5-10 jaar, > 10 jaar, Belastingadviseur