Accountant met partnerambitie

€ 4000 - € 5500 | 40 uur | Gezocht: Accountant AA / RA met vennotabele ambities voor de samenstelpraktijk van een regionaal MKB kantoor in Zuid-Limburg / Sittard.
Bedrijfsomschrijving

Sta jij als Accountant met beide benen op de grond en zoek je een regionaal accountantskantoor waar je het maximale uit je carrière kunt halen? Dit laagdrempelige, no-nonsense kantoor in Zuid-Limburg / Sittard is op zoek naar een toekomstig vennoot voor de samenstelpraktijk.

Bij deze opdrachtgever zetten ze alle zeilen bij om het medewerkers naar de zin te maken! Het is een platte organisatie, die professioneel opgezet is en dichtbij de klanten staat. Met een gedreven en ambitieus team van ca. 30 medewerkers adviseren ze klanten in het MKB (+) / Internationaal segment. Het kantoor biedt hun klanten een fullservice en kwalitatief hoogwaardige dienstverlening aan. 


Functieomschrijving

Als  Accountant ga jij je bezighouden met de complexe dossiers van het accountantskantoor en controleer je de dossiers van je collega's. Je bespreekt de jaarrekeningen en werkt adviesopdrachten uit. Zo leer je de klanten kennen onder begeleiding van één van de vennoten en bouw je het portefeuille verder uit. Het is de bedoeling dat je op termijn zelf aansluit bij het vennotabele team.


Functie-eisen

Jij bent een ambitieuze accountant met een afgeronde opleiding tot accountant AA of RA en wil je in de nabije toekomst als vennoot aansluiten. Onze opdrachtgever zoekt een (ervaren) accountant met een klantgerichte, doch commerciële instelling. Je straalt energie uit, weet klant en medewerker te motiveren en past als persoon goed in het team. Dus ben jij ondernemend en heb je de wens om (samen met de mede vennoten) de eindverantwoordelijkheid te dragen bij een fullservice accountantskantoor in de regio Sittard.

Rousch is gespecialiseerd in vacatures voor Accountant AA in de regio Sittard. Kijk voor meer interessante vacatures op www.rousch.nl en http://www.rousch.nl/vacatures-accountant-aa, http://www.rousch.nl/vacatures-accountant-ra

Rousch streeft naar gelijke kansen op de arbeidsmarkt voor iedereen. Wij selecteren niet op geslacht, leeftijd, afkomst, etc. en nodigen daarom iedereen die zich herkent in bovenstaand profiel van harte uit om te solliciteren.


Arbeidsvoorwaarden

In de functie van accountant verdien jij afhankelijk van je werkervaring € 4000,00 - € 5500,00 bruto per maand op fulltime basis.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, Onbepaalde tijd, Fulltime, HBO, € 3.000 - € 5.000, 5-10 jaar, Assistent Accountant, € 5.000 - € 7.000, > 10 jaar, Financiele Administratie, Limburg