Zelfstandig Aangiftemedewerker

€ 3300 - € 3800 | 24 - 40 uur | Als aangiftemedewerker ben je de spil tussen de samenstel- en fiscaleafdeling. Je zorgt ervoor dat alle aangiften correct en tijdig de deur uit gaan en signaleert adviesmogelijk én werkt ze eventueel uit.
Bedrijfsomschrijving

Ben jij de aangiftemedewerker die wij zoeken en is de klik aanwezig met onze opdrachtgever, dan kom je te werken bij een middelgroot regionaal accountantskantoor met een diverse klantenportefeuille in het MKB en Internationaal segment. Het kantoor is gericht op zowel persoonlijke als vaktechnische ontwikkeling, maar het is niet verplicht om door te studeren. Het fiscale team waarin je komt te werken bestaat uit circa 12 medewerkers, een goede mix tussen jong en oud. Er wordt gewerkt met Fiscaal Gemak. Het betreft een fullservice accountantskantoor waar ook juristen, salarisadministrateur en it'ers werkzaam zijn. Flexibel werken wordt hier gestimuleerd, waardoor je bijvoorbeeld ook een dag thuis kunt werken.


Functieomschrijving

In de functie van zelfstandig aangiftemedewerker ga jij je bezighouden met het controleren van de aangiften opgesteld door assistent accountants, complexe aangiften stel je zelfstandig op. Je bewaakt de uitstelregeling en hebt contact met je collega's of gesignaleerde adviesmogelijkheden. Je werkt adviesopdrachten uit en draagt actief je steentje bij in het vaktechnisch overleg. Je professionaliseert de aangiftepraktijk.


Functie-eisen

Jij bent als aangiftemedewerker de kandidaat die we zoeken als je beschikt voor een aantal jaren werkervaring in de fiscale praktijk en tenminste een afgeronde opleiding op HBO niveau op zak hebt. Daarnaast ben je tenminste 24 uur per week beschikbaar en een prettig persoon om mee samen te werken. Je bent de spil tussen de samenstelpraktijk en de adviespraktijk en hebt daarom goede communicatieve vaardigheden. Tenslotte kun je je werk goed organiseren en houd je het overzicht.

Rousch is gespecialiseerd in vacatures voor Belastingadviseur
Kijk voor meer interessante vacatures op www.rousch.nl en http://www.rousch.nl/vacature-belastingadviseur

Rousch streeft naar gelijke kansen op de arbeidsmarkt voor iedereen. Wij selecteren niet op geslacht, leeftijd, afkomst, etc. en nodigen daarom iedereen die zich herkent in bovenstaand profiel van harte uit om te solliciteren.


Arbeidsvoorwaarden

€ 3300,00 - € 3800,00 bruto per maand op fulltime basis, afhankelijk van opleiding en werkervaring.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, Onbepaalde tijd, Fulltime, HBO+, Belasting, € 3.000 - € 5.000, 5-10 jaar, > 10 jaar, Compliance medewerker, Noord-Brabant