Teammanager Finance en ICT (36 uur)

Vacature UW, Hét participatiebedrijf van Utrecht.
Wij vinden dat iedereen recht heeft op zinvol werk om zo in het eigen levensonderhoud te kunnen voorzien. Ons vak is het ‘inclusief’ organiseren van passend werk voor mensen met een kwetsbare positie op de arbeidsmarkt. Dat doen we al 50 jaar. UW ondersteunt en verbindt mensen die werk zoeken en werkgevers die mensen kansen willen bieden. UW biedt ook (leer)werkplekken. De ambities van UW voor de komende jaren zijn vastgelegd in het Ondernemingsplan UW 2018-2022. We zetten graag onze in 50 jaar opgebouwde expertise in om meer werkgevers te ondersteunen bij het ‘inclusief organiseren’: een plek bieden in hun organisatie aan mensen met een arbeidsbeperking. Daarnaast focussen we op het aan de zakelijke markt leveren van producten en diensten op het gebied van metaal, verpakken, facilitaire diensten en detacheringen. Voor de afdeling Financiën en ICT zijn wij op zoek naar een:

De functie
Je ontwikkelt beleidslijnen op het terrein van de financiële administratie en een visie op het terrein van financiële verslaglegging voor nu en in de toekomst.
▪ Je geeft (mede) richting aan de ontwikkeling van projecten op financieel terrein;
▪ Je draagt actief bij aan het continu verbeteren van de kwaliteit van het financieel administratieve proces door het ontwikkelen van kwaliteitsnormen, procesbeschrijvingen, methodieken en producten en het professionaliseren van de functies die bij dit proces betrokken zijn. En je werkt hierin nauw samen met de afdeling P&O;
▪ Je stuurt het team Financiën en ICT aan, dat bestaat uit circa 13 medewerkers, en schept de voorwaarden waaronder het team effectief en efficiënt kan functioneren en bent verantwoordelijk voor de personele beslissingen van selectie, beoordeling en ontwikkeling.
▪ Je geeft leiding door duidelijke doelen aan te geven en vanuit het principe dat medewerkers je beste adviseur zijn bij het bereiken van die doelen.
▪ Je bent verantwoordelijk voor het grootboek, debiteuren- en crediteurenadministratie, subsidieadministratie en de inkoopfunctie.
▪ Je stelt jaarrekening, kwartaal- en maandrapportages op.
▪ Je genereert managementinformatie.
▪ Je beheert de verzekeringsportefeuille.
▪ Je bent contactpersoon voor de fiscalist, accountant en bancaire instelling.

Je profiel

  • Je beschikt over een Universitaire bedrijfseconomische opleiding, bij voorkeur met specialisatie Accountancy, eenspecialisatie in de Fiscaliteit is een pré;
  • Je bent goed bekend met AO/IC;
  • Je bent zeer bedreven in Excel;
  • Je beschikt over enige jaren ervaring met leidinggeven aan een financiële afdeling;
  • Je hebt bij voorkeur affiniteit met ICT vraagstukken;
  • Naast vakinhoudelijke expertise beschik je ook over een grote mate van stressbestendigheid en emotionele intelligentie en goede sociaal communicatieve eigenschappen;
  • Je kunt op een coachende manier leidinggeven en je bent in staat om de voorwaarden te scheppen waaronder het team effectief en efficiënt kan functioneren.

Herken jij jezelf in dit profiel, dan nodigen wij je graag uit om te solliciteren.

Ons aanbod
We bieden een dynamische en gevarieerde werkomgeving waarin ontwikkeling centraal staat. Je krijgt ruimte om jouw en onze ambities waar te maken. Het geboden salaris is afhankelijk van ervaring en bedraagt minimaal S11 en max S12 CAR/UWO. Pensioenregeling via het ABP.

Interesse?
Voor vragen over deze vacature kun je vanaf 2 september 2019 contact opnemen met Peter de Groot, teammanager Financiën, 030-2391500, p.groot@uw.nl . Stuur je motivatie en CV, onder vermelding van de functie, vóór 10 september 2019 per e-mail naar sollicitaties@uw.nl.


Vergelijkbare zoekopdrachten: WO, Fulltime, Bepaalde tijd, 1-3 jaar, 3-5 jaar, Utrecht, Financiele Administratie, Financieel Manager, Zakelijke dienstverlening