Ervaren belastingadviseur

Opslaan
U moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.
€ 3.200 - € 5.500 | 32 - 40 uur | Als ervaren belastingadviseur op zoek naar een middelgroot kantoor met informele werksfeer en uitdagende werkzaamheden? Lees gauw verder.
Bedrijfsomschrijving

Bij dit kantoor werken in totaal ruim 100 collega's verdeeld over meerdere vestigingen. De sfeer is te omschrijven als open en toegankelijk en er is sprake van een prettige en familiaire sfeer op de werkvloer. Qua ontwikkelingsmogelijkheden zit je bij dit kantoor wel goed, je krijgt de kans jouw sterke punten te ontdekken en deze ook verder te ontwikkelen. Je hebt bijvoorbeeld de kans het N.O.B. traject te starten. Ook aan een goede balans tussen werk en privé ontbreekt het hier niet, werkdagen zijn flexibel in te delen en thuiswerken is mogelijk.


Functieomschrijving

Ben jij een WO-geschoolde belastingadviseur die graag advies geeft op breed vlak en graag samenwerkt met een team van ondernemende collega's? Wellicht is deze functie bij onze opdrachtgever jou op het lijf geschreven. Jouw functie bestaat uit:

  • De fiscale controle op de adviezen, verbeterpunten en uitdagingen van de klant;
  • De ontwikkeling van het fiscale team;
  • Het meedenken met de ondernemers en een nauwe samenwerking aangaan met andere teams.

Functie-eisen

Spreekt de functie en het kantoor jou aan en herken jij je in onderstaand profiel? Ik plan graag een persoonlijk kennismakingsgesprek met je in om nader stil te staan bij jouw wensen en ervaringen.

  • Je hebt de opleiding Fiscale Economie of Fiscaal Recht op WO-niveau behaald;
  • Je hebt minimaal 8 jaar ervaring als belastingadviseur bij een accountants-/belastingadvieskantoor;
  • Je bent kritisch ingesteld en proactief;
  • Je bent 32-40 uur per week beschikbaar.

Rousch is gespecialiseerd in vacatures voor Belastingadviseur
Kijk voor meer interessante vacatures op www.rousch.nl en https://www.rousch.nl/vacature-belastingadviseur  


Arbeidsvoorwaarden

Jouw salaris ligt tussen de € 3.200 en € 5.500 op basis van een fulltime dienstverband en wordt gebaseerd op jouw studie-achtergrond en ervaring.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, Onbepaalde tijd, WO, Fulltime, Belasting, 5-10 jaar, Belastingadviseur, Zuid-Holland