Assistent accountant

€ 2.500 - € 3.500  | 32-40 uur | Ben je een ambitieuze assistent accountant met minimaal 3 jaar ervaring? Dit informele en moderne kantoor is op zoek naar jou!
Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgever is een modern en kleinschalig kantoor en zit gevestigd in Dordrecht. Je komt hier samen te werken met 7 collega’s, waarbij er een prettige en informele sfeer heerst op de werkvloer. Je krijgt de kans een gevarieerde klantenportefeuille te bedienen die voor het grootste deel bestaat uit MKB-ondernemingen en voor een klein deel uit internationale klanten.


Functieomschrijving

Als assistent accountant ga je bij dit kantoor de klant van A tot Z bedienen binnen de samenstelpraktijk. Hierbij ga je zelfstandig jaarrekeningen samenstellen, het contact met je eigen klantenportefeuille onderhouden en klanten assisteren bij de inrichting van hun interne organisatie en processen. Verder ga je adviesmogelijkheden signaleren en hierop inspelen.


Functie-eisen
  • Je bent in het bezit van een relevant HBO diploma (bedrijfseconomie, accountancy, SPD);
  • Minimaal 3 jaar ervaring als assistent accountant;
  • Je bent resultaatgericht en werkt zowel graag in teamverband als zelfstandig;
  • Je hebt affiniteit met automatisering;
  • Je bent 32-40 uur per week beschikbaar.

Rousch is gespecialiseerd in vacatures voor assistent accountant
Kijk voor meer interessante vacatures op www.rousch.nl en https://www.rousch.nl/vacature/assistent-accountant  

Rousch streeft naar gelijke kansen op de arbeidsmarkt voor iedereen. Wij selecteren niet op geslacht, leeftijd, afkomst, etc. en nodigen daarom iedereen die zich herkent in bovenstaand profiel van harte uit om te solliciteren.


Arbeidsvoorwaarden

Jouw salarisindicatie ligt tussen de € 2.500 - € 3.500 op basis van een fulltime dienstverband. 


Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, Onbepaalde tijd, Fulltime, HBO, 3-5 jaar, Assistent Accountant, Financiele Administratie