Financieel Adviseur

Financieel Adviseur
36 uur | Den Haag

De provincie Zuid-Holland is de dichtstbevolkte provincie in Nederland. Samen zorgen we voor een groene, waterrijke en schone leefomgeving, en waken we voor de milieukwaliteit en bereikbaarheid van onze regio. Wil jij als financieel expert een wezenlijke bijdrage leveren aan deze maatschappelijke thema’s? Lees dan verder!

Wat bieden wij?

  • Een dynamische politieke organisatie waarin je samenwerkt aan innovatie rondom maatschappelijke thema’s.
  • Een prettige integrale aanpak, waarbij je vanuit jouw financiële expertise nauw samenwerkt met beleidsadviseurs en juridisch adviseurs.
  • Een combinatie van de dagelijkse financiële praktijk, meewerken aan het beleid, en adviseurschap.
  • Een prettige werkplek middenin Den Haag, waar jij je als professional verder kunt ontwikkelen, met een goed salaris, een IKB van 22,37%, en een persoonlijk ontwikkelbudget.

Wat ga je doen?
Als financieel adviseur vervul je een belangrijke rol in de advisering van de collega’s van de afdeling Water & Groen of de afdeling Mobiliteit & Milieu. Je bent de vraagbaak op financieel gebied. Het gaat daarbij om grote projecten met (complexe) financiële vraagstukken. Je denkt maximaal mee met de beleidsmedewerkers op de afdeling om de doelen van het betreffende beleidsterrein te kunnen realiseren. Benieuwd naar de projecten je mee zou kunnen werken? Kijk bijvoorbeeld eens naar het Programma Zuid-Hollands Groen: http://www.zuid-holland.nl/publish/pages/23373/jaarverslag2018programmazuid-hollandsgroen.pdf

Je bent dagelijks bezig met:

  • Financiële adviezen bij voorstellen tot ontwikkeling en uitvoering van beleid.
  • Adviseren bij inkoop- en subsidiebesluiten.
  • Verschillende P&C producten, zoals de voorjaars- en najaarsnota, de begroting, en de jaarrekening.
  • Het verstrekken van financiële informatie, bijvoorbeeld door mee te bouwen aan interne vernieuwingen als het financieel dashboard, waarmee afdelingen overzichtelijk hun financiële informatie kunnen opvragen.

Wat neem je mee?
Je werkt gemakkelijk samen met collega’s van andere vakgebieden. Je boekt resultaten, kunt goed plannen en organiseren, en komt je afspraken na. Met jouw analytisch vermogen draag je bij op inhoud en bij het stroomlijnen van de processen. Je wilt jezelf professioneel ontwikkelen en werkt aan een continue verbetering en van de financiële dienstverlening. Je levert gedegen adviezen en weet met de nodige humor de juiste relativering aan te brengen.

Daarnaast heb je:

  • Ervaring of opleiding op het gebied van bedrijfseconomie/bestuurskunde.
  • Affiniteit met het uitvoeren van financiële administratie.
  • Een pré als je ervaring hebt met BBV (Besluit, Begroten en Verantwoording) en producten uit de P&C cyclus.

Wat zijn de arbeidsvoorwaarden?
Niet alleen onze functies zijn interessant, ook onze arbeidsvoorwaarden. We bieden een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden. Een 36-urige werkweek, flexibele werktijden en studiefaciliteiten. Je hebt de beschikking over een individueel keuzebudget (IKB) van 22,37%, bovenop jouw salaris, dat door jou vrij te besteden is. Verder krijg je bij ons een marktconform salaris, een prima pensioenregeling, en een reiskostenvergoeding.

Als jij je ontwikkelt, is dat ook goed voor de provincie. Daarom bieden wij je ruime mogelijkheden voor opleiding en ontwikkeling. Zo kun je trainingen en workshops volgen bij de PZH Akademie, je laten inspireren door diverse gastsprekers, of gebruik maken van je persoonlijk ontwikkelbudget van €5.000,- per 5 jaar.

Je krijgt een vast dienstverband met een maximumsalaris van € 4.862,16 bruto per maand (schaal 11).

Contact
Voor vragen over de inhoud van de vacature: Monique Mostert, bureauhoofd, 070-4417510.
Voor vragen over de sollicitatieprocedure: Myrte Wouterse, recruiter, 06-50051015.

Wij lezen graag in je motivatiebrief of je voorkeur uitgaat naar het account bij de afdeling Water&Groen of bij de afdeling Mobiliteit & Milieu. In de vakantieperiode kan het zijn dat we niet gelijk reageren. Spreek daarom een voicemailbericht in of stuur een sms met je vraag, dan komen we zo spoedig mogelijk bij je terug!

Solliciteer voor 8 september via de sollicitatiebutton!

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Trefwoorden: financieel, overheid, provincie, water & groen, Mobiliteit & Milieu, bedrijfseconomie, bestuurskunde, vast contract, onbepaalde tijd


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, Fulltime, HBO, 3-5 jaar, Consultancy, Zuid-Holland, Juridisch, Financieel Adviseur, Overheid, Den Haag