Assistent Salarisadministrateur

Opslaan
U moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.

RSM Loonadviesgroep is een onderdeel van RSM, een gerenommeerde accountants- en belastingadviesorganisatie in Nederland. Bij RSM Loonadviesgroep werken adviseurs die ondersteuning geven op het beloningsgebied, adviseren en ondersteunen bij loonheffingen, sociale zekerheid, secundaire arbeidsvoorwaarden en loonkostensubsidies. 
Samen met meer dan 760 andere RSM-kantoren vormen wij het 6e netwerk van internationaal opererende accountants- en adviesorganisaties wereldwijd. Met onze expertise kunnen wij onze cliënten optimaal adviseren. Onze medewerkers zijn een belangrijk onderdeel van ons succes. RSM biedt een afwisselende en uitdagende werkomgeving met voldoende ruimte voor persoonlijke groei, mede door het volgen van cursussen en (praktijk)opleidingen.

 

RSM heeft voor haar kantoor in Alkmaar een vacature voor een

Assistent Salarisadministrateur


Over de functie van Assistent Salarisadministrateur
In de rol van assistent salarisadministrateur ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing van salarisadministraties van verschillende opdrachtgevers en je zorgt voor het controleren en bewaken van alle decentrale (salaris)mutaties, zodat de verwerking op een juiste wijze plaatsvindt. Je ziet toe op een correcte uitvoering van de afdrachten aan de Belastingdienst. Daarnaast adviseer en informeer je relaties en eventuele medewerkers van de P&O afdelingen over alle wettelijke regelingen omtrent salaris gerelateerde zaken. 

Jouw profiel
Je hebt twee tot drie jaar ervaring als assistent salarisadministrateur en beschikt over goede communicatieve vaardigheden, teamgeest, cijfermatig vermogen en je wilt je vaktechnisch ontwikkelen. Kennis van UNIT4 en de Engelse en Nederlandse taal in zowel woord als geschrift zijn een pre. Dit profiel laat onverlet dat ook personen zonder ervaring als salarisadministrateur op deze advertentie mogen reageren, mits deze personen aantoonbare interesse hebben in het vak van (assistent) salarisadministrateur. 

Wat biedt RSM jou?
Wij bieden een uitdagende functie waarin je in een team werkt in een open en informele sfeer. Onze organisatie heeft goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en mogelijkheden tot het volgen van interne en externe opleidingen en een persoonlijk opleidingstraject. 

Solliciteren op de functie van Assistent Salarisadministrateur
Spreekt deze functie je aan? Dan nodigen wij jou van harte uit om te reageren. Laat je CV en motivatie achter via onze sollicitatiepagina.

Meer informatie? Bel Frans Kauffman, Hoofd Loonadviesgroep, op 072-541 11 11. 
 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Trefwoorden: Loonadministratie, Loonadministrateur, Loonspecialist, Finance, Financieel, Financiële, Administrateur, Administratief Medewerker, Financieel Medewerker, vacature Noord-Holland
 


Vergelijkbare zoekopdrachten: Fulltime, Bepaalde tijd, 1-3 jaar, Administratief Medewerker, MBO, Financiele dienstverlening, Salaris Administratie, Noord-Holland, Financieel Medewerker