Medewerker Belastingen

Heb jij financiële ervaring? En vind je het leuk om je te ontwikkelen op het gebied van gemeentebelastingen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Gemeente Bloemendaal heeft een vacature voor een:
 

Medewerker Belastingen
 

36 uur per week


Wat ga je als Medewerker Belastingen doen?
Als medewerker belastingen verwerk je gegevens voor het opleggen van alle specifieke gemeentelijke belastingen en heffingen. Je toetst deze gegevens aan wet- en regelgeving en bepaalt of iemand een belastingplicht heeft. Hierbij kun je denken aan onroerendezaakbelasting, afvalstoffenheffing, rioolheffing, leges en nog een aantal andere gemeentelijke belastingen. Je maakt beschikkingen op basis van eigen onderzoek en legt jaarlijkse, tussentijdse en incidentele aanslagen op. Bezwaarschriften handel je zelfstandig af.

In deze functie werk je niet alleen in de systemen. Je hebt ook contact met collega’s van andere gemeenten voor het aanleveren van de gegevens. Daarnaast beantwoord je vragen van burgers, bedrijven, deelnemende gemeentes en collega's. Kortom, een leuke en afwisselende functie bij één van de mooiste gemeenten van Nederland! Word jij onze nieuwe collega?

Wie worden je collega’s?
Gemeentebelastingen Kennemerland Zuid (GBKZ) voert de belastingheffing uit van de gemeenten Bloemendaal, Heemstede en Zandvoort en is ondergebracht in de organisatie van de gemeente Bloemendaal. Als gevolg van automatisering, aansluiting op landelijke voorzieningen en het stroomlijnen van werkprocessen is de afdeling altijd in beweging. Je werkt met 18 collega’s bij GBKZ in verschillende teams, die intensief met elkaar samenwerken.

Wie zoeken wij?
Je bent analytisch, je hebt een flexibele werkhouding en je hebt sterke communicatieve vaardigheden. Daarnaast beschik je over:

  • Een afgeronde relevante mbo-opleiding;
  • Relevante werkervaring;
  • Ervaring met het werken met geautomatiseerde systemen.


Wat biedt gemeente Bloemendaal jou?

  • Een salaris van maximaal €2.729 (aanloopschaal 6) of €2.986 (functieschaal 7) bruto per maand op basis van 36 uur per week, afhankelijk van opleiding en ervaring;
  • Het salaris wordt aangevuld met een individueel keuzebudget van 17%. Zo kies je elke maand welk deel je van dit budget, dat onder andere bestaat uit jouw vakantiegeld en eindejaarsuitkering, laat uitbetalen;
  • Vitaliteitsbudget van €175,- bruto per jaar;
  • Laptop en smartphone in bruikleen;
  • Flexibele werktijden;
  • Ruimte voor ontwikkeling met uitstekende studiefaciliteiten.


Meer weten?
Neem voor meer informatie over deze functie contact op met Roland Veldman, teamleider WOZ en Heffen. Zijn telefoonnummer is (023) 512 60 38.

Solliciteren op de functie van Medewerker Belastingen
Wat leuk dat je interesse hebt! Solliciteer uiterlijk zondag 1 september via onze sollicitatiepagina.

De eerste gesprekken vinden plaats op dinsdag 10 september. We kijken uit naar jouw reactie.
 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 


Trefwoorden: Financieel Medewerker, Belastingmedewerker, Juridisch Medewerker, Overheid, Gemeente


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, Fulltime, Bepaalde tijd, 3-5 jaar, MBO, Belastingadviseur, Gemeente, Financiele Administratie, Noord-Holland