Senior Adviseur Financien

Opslaan
U moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.

Gemeente Krimpenerwaard heeft voor de afdeling financiën een vacature voor een

Senior Adviseur Financiën

(36 UUR)


Algemeen
De gemeente Krimpenerwaard is een gemeente met 55.644 inwoners, bestaande uit elf kernen en een oppervlakte van ruim 164 km². Een gemeente die staat voor ruimte, rust en groen met een hoog voorzieningenniveau. De gemeente wil zich stevig positioneren in de regio en een sterke verbinding aangaan met de omgeving. Dit betekent dat wij de samenwerking zoeken met onze inwoners, het bedrijfsleven, het maatschappelijk middenveld, buurgemeenten en medeoverheden. 

Bij de afdeling Financiën werken 26 medewerkers, verdeeld over twee teams. Je gaat werken bij en maakt deel uit van het team Beleid. 

Wat doe je
Je bent een echte financial en werkt volop mee aan de planning en control cyclus. Je bent met name verantwoordelijk voor de planning en coördinatie van alle werkzaamheden rondom de jaarrekening. Kort samengevat: je bent op dit terrein de contactpersoon voor de collega’s binnen de afdeling Financiën, maar ook voor de andere afdelingen. Ook ben je, samen met een collega van concerncontrol, het eerste aanspreekpunt voor de accountant Ook ben je sparringpartner voor de wethouder als het gaat over de jaarrekening. 

Zo vervul je een functie als “regisseur” als het gaat om het uitzetten en bewaken van de financiële processen voor de jaarrekening. 
Daarnaast draag je je expertise over en bent in staat om de wereld achter de cijfers uit te leggen. 

Tot slot werk je mee aan de planning- en control cyclus en word je ingezet bij andere (adviserende) werkzaamheden en projecten binnen de afdeling. 

Wie ben je
Een collega met een HBO opleiding financiën, bedrijfskunde of economie. Je beschikt over 5 jaar relevante werkervaring en gedegen kennis van het Besluit Begroting en Verantwoording (BBV). Eigenschappen die bij je passen: politiek sensitief, procesmatig sturend, analytisch, communicatief sterk en besluitvaardig. Je staat stevig in je schoenen en denkt in oplossingen. 

Heb je interesse? Dan lezen wij graag in je sollicitatiebrief wie je bent en wat je motiveert. Geef hierbij aan welke eigenschappen en vaardigheden je voor deze functie geschikt maken en wat jij gaat toevoegen als adviseur aan onze afdeling. 

Wat biedt Gemeente Krimpenerwaard jou?
In de eerste plaats een leuke boeiende functie. Afhankelijk van opleiding en ervaring een salaris van maximaal € 4.859,00 bruto per maand (functieschaal 11) bij een 36-urige werkweek. 

Daarnaast kent de gemeente het Individueel Keuze Budget (IKB). Over het bruto maandsalaris bouw je maandelijks 17,05% IKB op. De gemeente kent betaald ouderschapsverlof, flexibele werktijden en volop opleidingsmogelijkheden. 

Meer informatie
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Reinier van Eijsden, afdelingsmanager Financiën. Hij is bereikbaar via tel.nr. 14 0182. 
Een online assessment (drijfveren- en talentenanalyse) kan onderdeel uitmaken van de procedure. 

Solliciteren op de functie Senior Adviseur Financiën
Stuur je brief en cv vóór 14 augustus 2019 via onze sollicitatiepagina naar de afdeling P&O van gemeente Krimpenerwaard. De eerste gesprekken worden gehouden in week 34. 

Deze vacature is zowel intern als extern uitgezet. Indien interne kandidaten zich aanbieden, zullen zij voorrang krijgen in de procedure. 
 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Trefwoorden: Financieel, Financiele, Finance, Financieel medewerker, Financieel Adviseur
 


Vergelijkbare zoekopdrachten: Fulltime, Accountant, Bepaalde tijd, HBO+, HBO, 5-10 jaar, Controlling, Gemeente, Zuid-Holland, Financieel Adviseur