Adviseur Financiën

Gemeente Krimpenerwaard heeft voor de afdeling financiën een vacature voor een

Adviseur Financiën
(36 UUR)


Algemeen
De gemeente Krimpenerwaard is een gemeente met 55.644 inwoners, bestaande uit elf kernen en een oppervlakte van ruim 164 km². Een gemeente die staat voor ruimte, rust en groen met een hoog voorzieningenniveau. De gemeente wil zich stevig positioneren in de regio en een sterke verbinding aangaan met de omgeving. Dit betekent dat wij de samenwerking zoeken met onze inwoners, het bedrijfsleven, het maatschappelijk middenveld, buurgemeenten en medeoverheden. 

Bij de afdeling Financiën werken 26 medewerkers, verdeeld over twee teams. Je gaat werken bij en maakt deel uit van het team Beleid. 

Wat doe je
Je bent samen met een collega het eerste aanspreekpunt voor financiële vragen over het vakgebied Sociaal Domein. Vanuit die rol adviseer, ondersteun en biedt je hulp bij vragen en het opstellen van (meerjaren-) begroting, tussentijdse rapportages, slotrapportage en jaarrekening. 
Kortom je vervult niet alleen een rol als financieel expert, je bent ook de verbindende schakel tussen de afdeling financiën en de afdeling Sociaal Domein. 

Een ander onderdeel van je werkzaamheden bestaat uit het toetsen van de financiële gevolgen van bestuurlijke adviezen aan de beleidskaders. Je koppelt hierbij je bevindingen terug naar de opsteller van het advies. Op deze wijze werk je niet alleen samen, maar draag je specialistische kennis en oplossingsgerichte verbetervoorstellen over en helpt zo andere onderdelen binnen de organisatie. 

Tot slot lever je een bijdrage aan de planning- en control cyclus. 

Wie ben je
Een collega met een HBO opleiding financiën, bedrijfskunde of economie. Je beschikt over ongeveer 3 jaar relevante werkervaring en kennis van het Besluit Begroting en Verantwoording (BBV). Daarnaast heb je inzicht in de financiële geldstromen binnen het vakgebied sociaal domein. 
Eigenschappen die bij je passen: analytisch, communicatief sterk en oplossingsgericht. 

Wie je verder bent, lezen we graag in jouw sollicitatiebrief. Geef hierbij aan welke eigenschappen en vaardigheden je voor deze functie geschikt maken en wat jij gaat toevoegen als adviseur aan onze afdeling. 

Wat biedt Gemeente Krimpenerwaard jou?
In de eerste plaats een leuke boeiende functie binnen een enthousiaste afdeling. Afhankelijk van opleiding en ervaring een salaris van maximaal € 4.225,00 bruto per maand (functieschaal 10) bij een 36-urige werkweek. 

Daarnaast kent de gemeente het Individueel Keuze Budget (IKB). Over het bruto maandsalaris bouw je maandelijks 17,05% IKB op. De gemeente kent betaald ouderschapsverlof, flexibele werktijden en volop opleidingsmogelijkheden. 

Meer informatie
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Reinier van Eijsden, afdelingsmanager Financiën. Hij is bereikbaar via tel.nr. 14 0182. 

Een online assessment (drijfveren- en talentenanalyse) kan onderdeel uitmaken van de procedure. 

Solliciteren op de functie Financieel Adviseur
Stuur je brief en cv vóór 13 augustus 2019 via onze sollicitatiepagina naar de afdeling P&O van gemeente Krimpenerwaard. De eerste gesprekken worden gehouden in week 34. 

Deze vacature is zowel intern als extern uitgezet. Indien interne kandidaten zich aanbieden, zullen zij voorrang krijgen in de procedure. 
 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.Trefwoorden: Financieel, Financiele, Finance, Financieel medewerker, Financieel Adviseur


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, Fulltime, Bepaalde tijd, HBO, 3-5 jaar, Consultancy, Gemeente, Zuid-Holland, Financieel Adviseur