FP&A Analyst m/v

FP&A Analyst m/v
Vlaardingen

Brand Energy & Infrastructure Services is toonaangevend als dienstverlener in de industriële, bouwgerelateerde en infrastructurele marktsegmenten. Met BRAND hebben opdrachtgevers één aanspreekpunt voor Access Isolatie en Coatings. Tot onze services behoren steigerbouw, rope access, hoogwerkers, thermische isolatie, akoestische isolatie, tracing, fireproofing, conserveren, asbestsanering en offshore services. BRAND is onderdeel van de Amerikaanse multinational Brand Industrial Services, Inc. (BrandSafway). De wereldwijde organisatie is actief in 30 landen en heeft ruim 32.000 werknemers in dienst in meer dan 350 locaties. Voor de Benelux organisatie van BRAND zijn circa 3.000 professionals werkzaam. 

Voor ons hoofdkantoor te Vlaardingen zijn wij momenteel op zoek naar een fulltime en enthousiaste:
FP&A Analyst m/v

Wat ga je doen
Als FP&A Analyst vorm je de schakel tussen de regio’s / operatie enerzijds en de FP&A Manager en Finance Director anderzijds. Door een continue dialoog weet je wat er speelt in de business en ben je in staat dit te vertalen naar de verschillende rapportages die je periodiek en/of ad hoc aanlevert. Je analyseert grote (project) datavolumes, de P&L, balans en cost centers en stelt op basis hiervan (management)rapportages op. Het opzetten en voortdurend verbeteren van rapportages in Excel, Power BI en Oracle is een activiteit die zeer hoog in het vaandel staat. In deze functie rapporteer je aan de Manager FP&A.

BRAND biedt

  • Een zelfstandige, veelzijdige functie, waarin je je kwaliteiten volledig kunt ontplooien.
  • Een enthousiast team, dat bereid is de (interne) klant optimale service en ondersteuning te verlenen.
  • Marktconform salaris.
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden.


BRAND vraagt
Als FP&A Analyst beschik je over een relevante hbo-opleiding (HEAO) en minimaal 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie én industriële projectomgeving. Hierbij hebben wij voorkeur voor kandidaten met ervaring binnen een soortgelijke (matrix-) organisatie als BrandSafway. Je staat stevig in je schoenen en bent daarbij ook communicatief zeer vaardig in zowel de Nederlandse als de Engelse taal. Je bent proactief ingesteld en kunt zowel zelfstandig als in teamverband acteren. Gedegen kennis van Excel is een must, ervaring met Oracle en/of Power BI is een pre.

Ga jij het verschil maken?
Ben jij dié FP&A Analyst die analytisch sterk is, stevig in zijn schoenen staat, het geweldig vindt om in een dynamische projecten-cultuur te werken en met goede tact in staat is om zich op alle niveaus binnen onze organisatie te bewegen, dan vragen wij je om direct te reageren!

Informatie
Kijk voor meer informatie op www.beis.com/nl. Wil je meer informatie over de functie dan kun je contact opnemen met Marcel van den Brandhof, FP&A Manager, via telefoonnummer 010 4455 444.

Wil je informatie over de sollicitatieprocedure dan kun je contact opnemen met Imen Wong via 06 2370 5126.

Zo kun je solliciteren
Je motivatie en cv kun je per e-mail sturen naar: recruitment_NL@brandsafway.com of via het online sollicitatieformulier.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, Fulltime, HBO+, HBO, 5-10 jaar, Bouw/Installatie/Infrastructuur, Controlling, Corporate Finance, Business analist, Zuid-Holland, Financial Controller