Controller M/V

Voor onze vestiging in Doesburg zijn wij voor onze afdeling Finance & Control per direct op zoek naar een:

Controller M/V

(0,8 fte – 1 fte)


Dit ga je doen als Controller:
Binnen deze functie ben je mede verantwoordelijk voor het zelfstandig vaststellen van management informatie die accuraat, consistent, tijdig maar vooral relevant is ter ondersteuning van de Directie bij het nemen van beslissingen. Je voert de consolidatie uit van verschillende vennootschappen (internationaal) en verricht diverse financiële-, bedrijfseconomische- en investeringsanalyses. Verder speel je een belangrijke rol bij het opstellen van budgetten en prognoses. Daarnaast lever je een bijdrage aan de optimalisatie van de administratieve organisatie en de interne controle. 

Dit krijg je:
Werken bij de Ubbink betekent werken bij een professioneel bedrijf in een goede sfeer waarin persoonlijke ontwikkeling en collegialiteit centraal staan. Verder geven we je veel ruimte om je nog verder te ontwikkelen binnen jouw eigen werkveld of juist daarbuiten. 

Bij deze functie horen uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Een assessment kan tot de procedure behoren. 

Wat vragen wij?

  • Je hebt minimaal een afgeronde Hbo-opleiding (BE of FC), aangevuld met enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie, bij voorkeur in een productieomgeving, maar ook beginnend beroepsbeoefenaars in het controlling vak worden van harte uitgenodigd te reageren;
  • Je hebt een sterke persoonlijkheid met een proactieve en positief kritische instelling;
  • Je hebt goede sociale en communicatieve skills en het werken in teamverband is je op het lijf geschreven, daarnaast ben je goed in staat om zelfstandig te werken;
  • Je bent accuraat, resultaatgericht en stressbestendig;
  • Je beheerst zowel de Nederlandse, Engelse en Duitse taal in woord en geschrift;
  • Je hebt zeer goede kennis van MS-office (m.n. Excel) en kennis van Infor LN is een pré.


Over Ubbink:
Ubbink werkt aan oplossingen voor energie efficiency en een gezond binnenklimaat voor gebouwen, met de klant als uitgangspunt. Wij zoeken continu naar slimme innovaties, gericht op verwerkersgemak. Oplossingen binnen de thema’s Energie, Binnenklimaat & Comfort en Bescherming van de gebouwconstructie vormen de basis van onze productportefeuille. Onze producten zijn verkrijgbaar bij bouwmaterialenhandelaren, technische groothandels en ijzerwarenspeciaalzaken. 

Ubbink is onderdeel van de Ubbink Centrotherm Group welke vestigingen heeft in 8 landen in Europa, China en de Verenigde Staten en onderdeel is van het beursgenoteerde Centrotec Sustainable AG. 

Standplaats: 
Ubbink bv
Verhuellweg 9, 6984 AA Doesburg
Tel.nr.: +31 313 480 200
www.ubbink.nl www.ubbink-centrotherm.com en www.centrotec.de

Contact:
Meer informatie 
Word jij enthousiast van deze vacature? Laat je sollicitatie met CV achter via onze sollicitatiepagina, t.a.v. mevr. Carlijn Kemper, Projectmanager HR. Heb je nog vragen? Bel dan Tom Vink, Financieel Directeur, tel. 0313 480 200. 
 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Trefwoorden: Administratie, Finance, Financieel, Financiële Dienstverlening, Controlling, Controller, HBO, BE, FC, Vacature Doesburg, Vacature Gelderland
 


Vergelijkbare zoekopdrachten: Fulltime, Bepaalde tijd, HBO, 3-5 jaar, Energie, Controlling, Controller, Gelderland