Copy of Controller

Controller
36 uur

Wat ga je doen als je bij ons komt werken?
Je bouwt mee aan een professionele afdeling en werkt in een team met korte lijnen en een collegiale sfeer. Geen dag is hetzelfde. Het ene moment ben bezig met de waardering van vastgoed, interne controle en audits en het andere moment maak je bedrijfseconomische berekeningen en analyses.

Je kijkt vooruit en signaleert tijdig ontwikkelingen met (financiële) consequenties voor de financiële beheersing. Je draagt bij aan de oplevering van planning en control producten, zorgt daarbij dat ze een getrouw beeld geven en voldoen aan de gestelde kaders.

Cijfermatige analyses en advisering over financiën zijn een wezenlijk onderdeel van je werk. Ontwikkelingen in het vakgebied hou je scherp in de gaten. Je denkt mee over optimalisering van de eigen en andere werkzaamheden en je bent gericht op continue verbetering en vernieuwing. Als roulerend ‘’accountmanager’’ word je toegewezen aan een afdeling voor specifiek advies inzake afdelingsvraagstukken met financiële aspecten en afdelingsprocessen.

Wij bieden
Een salaris van maximaal € 5.185,- bruto per maand op basis van 36 uur. Naast werken, diverse mogelijkheden voor opleiding en professionele ontwikkeling. Een baan met verantwoordelijkheid en uitdagingen. Uitgebreide arbeidsvoorwaarden, zoals individueel loopbaanbudget, pensioen en reiskostenvergoeding. Een fitness abonnement kun je fiscaal laten verrekenen met je brutoloon. De cao-woondiensten is op ons van toepassing.

Wie ben jij

  • Jij hebt een mening op basis van eigen analyses en bevindingen en weet anderen te overtuigen op basis van argumentatie.
  • Jij hebt diepgaande kennis van financiële processen.
  • Jij bent sterk analytisch, onafhankelijk en kritisch, durft (dreigende) onvolkomenheden te benoemen en te bespreken.
  • Jij maakt verbinding en hebt aandacht voor de behoeften van de (interne) klant.
  • Jij bent gedreven, proactief, communicatief en schriftelijk vaardig.
  • Jij vertaalt in- en externe ontwikkelingen naar de eigen organisatie.
  • Jij past je moeiteloos aan bij veranderende omstandigheden en gaat goed om met werkdruk en deadlines.
  • Jij bent zeer vaardig met Excel en hebt mogelijk ervaring met Dynamics Empire.


Herkenbaar, en beschik je daarnaast ook nog over hbo-werk- en -denkniveau, richting accountancy of bedrijfseconomie aangevuld met relevante werkervaring bij voorkeur binnen woningcorporaties, dan ontmoeten we je graag. 

Over ons
Wij zijn een Utrechtse woningcorporatie met een warm hart voor de huurders van onze 9.000 woningen. Als geen ander begrijpen we hoe waardevol wonen is, vooral voor mensen met een beperkt budget. Onze 95 medewerkers werken iedere dag aan betaalbaar en goed wonen in leefbare wijken en buurten. Dat doen we samen met huurders en al onze partners. De huurder staat centraal, we doen het met elkaar en vanuit een eigen verantwoordelijkheid. Kijk voor meer informatie op www.boex.nl/over-bo-ex/.

Enthousiast
Laat het ons weten! Reageer vóór 28 augustus en voeg je motivatiebrief en cv toe via het online sollicitatieformulier. Toch eerst nog een vraag, neem dan contact op met Hans van der Ven, Manager Financiën 06-51571639. Een assessment is onderdeel van de wervingsprocedure.

Je reactie wordt verwerkt door Vacaturepro. Via hen ontvang je een ontvangstbevestiging en overige correspondentie.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, Fulltime, Bepaalde tijd, 1-3 jaar, HBO, 3-5 jaar, € 3.000 - € 5.000, € 5.000 - € 7.000, Bouw/Installatie/Infrastructuur, Utrecht, Financiele Administratie, Controller, Financial Controller