Assistent accountant met ervaring

Bedrijfsomschrijving

Wil je graag werken bij een no-nonsense kantoor voor een MKB klantenportefeuille in een zelfstandige functie met veel vrijheid? Onze opdrachtgever is een groot accountantskantoor dat door groei op zoek is naar versterking. Kenmerken van dit kantoor: kennis wordt automatisch met elkaar gedeeld, er is geen haantjesgedrag en iedereen werkt er met plezier. Wil jij onderdeel zijn van dit team?


Functieomschrijving

Binnen deze veelzijdige functie ga jij je als Assistent Accountant bezighouden met het samenstellen van jaarrekeningen. Daarnaast controleer je de administraties van klanten. Kansen ten behoeve van adviesmogelijkheden signaleer je en communiceer je indien van toepassing met je leidinggevende. Binnen deze organisatie wordt het gewaardeerd als je meedenkt over de verdere ontwikkeling van het kantoor.


Functie-eisen
  • Je hebt een afgeronde HBO opleiding Accountancy/bedrijfseconomie;
  • Je hebt minimaal 4 jaar relevante werkervaring binnen de accountancy;
  • Je bent een ambiteus, klantgericht en een teamplayer;
  • Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden.

Rousch is gespecialiseerd in vacatures voor assistent accountants.    
Kijk voor meer interessante vacatures op www.rousch.nl en http://www.rousch.nl/vacature/assistent-accountant.

Rousch streeft naar gelijke kansen op de arbeidsmarkt voor iedereen. Wij selecteren niet op geslacht, leeftijd, afkomst, etc. en nodigen daarom iedereen die zich herkent in bovenstaand profiel van harte uit om te solliciteren.


Arbeidsvoorwaarden

€ 2900 - € 3400


Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, Onbepaalde tijd, Fulltime, HBO, 3-5 jaar, € 3.000 - € 5.000, Assistent Accountant, Financiele Administratie, Gelderland