Assistent accountant regionaal kantoor

Bedrijfsomschrijving

Dit regionale accountantskantoor telt in totaliteit 35 medewerkers. Een kennismakingsgesprek bij hen betekent een informeel gesprek, waarbij serieuze punten en een grapje goed gecombineerd worden. Dat is ook hoe de dagelijkse gang van zaken op het kantoor loopt. Binnen de organisatie staat de mens centraal, daarom is een klik het belangrijkste waar men op let bij het aannemen van een nieuwe medewerker. Wanneer iemand lekker in zijn/haar vel zit, straat je dat uit naar klanten. De vennoten denken meer in relaties dan aan grotere marges.


Functieomschrijving

Het grootste onderdeel van jouw functie is het maken van jaarrekeningen, maar daar komt veel meer bij kijken: teamwork, klantcontact, controle op de administratie etc. Daarnaast kan je op pad naar klanten, mag je groeien naar het bespreken van jaarrekeningen (indien je dat wenst) en is het allerbelangrijkste met passie je vak beoefenen!


Functie-eisen

Heb jij relevante (recente) werkervaring binnen de samenstelpraktijk? Wil jij graag werken bij een betrokken werkgever, waarbij je veel mogelijkheden krijgt? Dan zien we graag jouw sollicitatie / CV tegemoet.

Rousch is gespecialiseerd in vacatures voor assistent accountants (regionaal kantoor).      
Kijk voor meer interessante vacatures op www.rousch.nl en http://www.rousch.nl/vacature/assistent-accountant.

Rousch streeft naar gelijke kansen op de arbeidsmarkt voor iedereen. Wij selecteren niet op geslacht, leeftijd, afkomst, etc. en nodigen daarom iedereen die zich herkent in bovenstaand profiel van harte uit om te solliciteren.


Arbeidsvoorwaarden
  • Instapsalaris € 2700 - € 3800
  • Flexibiliteit: flexibele tijden, thuiswerken
  • Ontwikkel- / doorgroeimogelijkheden
  • Balans tussen werk en privé

Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, Onbepaalde tijd, Fulltime, HBO, 3-5 jaar, € 3.000 - € 5.000, Assistent Accountant, Financiele Administratie, Noord-Brabant