Assistent Accountant Audit

Bedrijfsomschrijving

Op dit kantoor krijg je als Assistent Accountant Audit de kans om mee te groeien binnen de organisatie.Je vindt bij dit kantoor dezelfde kwaliteit als bij de grote kantoren, maar dan op kleinere schaal. Dat houdt in, werken op een audit afdeling van 10 collega’s met veel aandacht voor vaktechniek en je wordt tijdens je werk ook opgeleid. De organisatie richt zich op het ontzorgen van de ondernemende MKB-klanten die veelal in de regio IJmond / Amsterdam gevestigd zijn. De lijnen zijn kort en de samenwerking is waar het om gaat. Samen met je team maak je elke dag weer het verschil voor jou klant.


Functieomschrijving

Als Assistent Accountant Audit binnen het vak ben jij de aangewezen persoon om de MKB- en kleinbedrijven te ondersteunen en waar nodig de bedrijfsprocessen te optimaliseren. Naast het uitvoeren van diverse controlewerkzaamheden, zowel op kantoor als bij de klant, zal je ook ondersteuning bieden bij het uitvoeren van onderzoeken. Als zelfstandige duizendpoot maak jij net het verschil binnen deze organisatie en weet je hoe belangrijk jou inbreng hierin is. Je bent het aanspreekpunt voor de klanten en daarmee belangrijk voor het onderhouden van de relaties met de klanten. De knowhow van de verschillende CAO’s zijn jou niet vreemd en je vindt het leuk om jezelf te blijven ontwikkelen.


Functie-eisen

Om als Assistent Accountant Audit te kunnen starten heb je het volgende op orde;

          • In het bezit van je HBO Accountancy of Bedrijfseconomie.
          • Studerend voor je Master Accountancy en Control.
          • Enige ervaring opgedaan binnen de controlepraktijk, kan ook stage zijn. 
          • Handig met Excel en je pikt andere software snel op.
          • Zelfstandig maar tegelijkertijd ook een teamplayer kunnen zijn.

Herken jij je zelf als Assistent Accountant Audit in het bovengenoemde? Neem dan contact op en ik vertel je graag meer.

Rousch is gespecialiseerd in vacatures voor Assistent Accountant RA.
Kijk voor meer interessante vacatures op www.rousch.nl en https://www.rousch.nl/vacatures-assistent-accountant-ra.html

Rousch streeft naar gelijke kansen op de arbeidsmarkt voor iedereen. Wij selecteren niet op geslacht, leeftijd, afkomst, etc. en nodigen daarom iedereen die zich herkent in bovenstaand profiel van harte uit om te solliciteren.


Arbeidsvoorwaarden

Voor een functie als Assistent Accountant Audit ligt het salaris tussen de € 2200,- en € 2400,- bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband. Dit is afhankelijk van je reeds opgedane kennis en ervaring binnen de controle praktijk. Daarnaast zijn er mooie secundaire voorwaarden zoals 32 vakantiedagen, flexibele werktijden, een iPhone en een leaseregeling of reiskostenvergoeding. Ook is er de mogelijkheid om een studie te volgen en zijn er doorgroeimogelijkheden.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, Onbepaalde tijd, WO, < 1 jaar, Fulltime, HBO+, Accountant RA, Audit, € 2.000 - € 3.000