Assistent Accountant AA - startersfunctie

Bedrijfsomschrijving

Dit accountantskantoor is een middelgroot accountantskantoor met een leuke klantenportefeuille. Ze investeren veel in automatisering en zijn een goede concurrent van de grote accountantskantoren. Het is een echt MKB kantoor waar contact met de klanten en proactieve advisering hoog in het vaandel staat. De werkplekken zijn ruim en modern ingericht. Vanzelfsprekend zijn een goede begeleiding en ruime opleidingsmogelijkheden. Als startende Assistent Accountant een goede leerschool in een informele werkomgeving.  


Functieomschrijving

Als startende Assistent Accountant ga jij op jouw tempo het vak eigen maken met de intentie om te groeien richting een volwaardig MKB adviseur. In beginsel stel je eenvoudige jaarrekeningen op en maak je de bijbehorende aangiften. Daarnaast heb je hierover contact met de klant. Het administratieve traject is geautomatiseerd en wordt gecontroleerd door jouw collega's.


Functie-eisen

Om in aanmerking te komen voor deze functie van Assistent Accountant:

  • Ben je afgestudeerd aan de opleiding HBO Accountancy of HBO Bedrijfseconomie;
  • Heb je tenminste stage ervaring opgedaan bij een administratie- of accountantskantoor;
  • Vind je contact met de MKB klant leuk;
  • Ben je representatief.

Rousch is gespecialiseerd in vacatures voor Assistent Accountant.
Kijk voor meer interessante vacatures op www.rousch.nl en http://www.rousch.nl/vacature/assistent-accountant

Rousch streeft naar gelijke kansen op de arbeidsmarkt voor iedereen. Wij selecteren niet op geslacht, leeftijd, afkomst, etc. en nodigen daarom iedereen die zich herkent in bovenstaand profiel van harte uit om te solliciteren.


Arbeidsvoorwaarden

€ 1800 - € 2500 bruto op fulltime basis, afhankelijk van je kennis en ervaring.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, Onbepaalde tijd, < 1 jaar, Fulltime, 1-3 jaar, HBO, Assistent Accountant, Financiele Administratie, Noord-Brabant