Belastingadviseur parttime

Bedrijfsomschrijving

Dit accountantskantoor bestaat al ruime tijd en heeft door de jaren heen een goede reputatie opgebouwd in de regio. Je komt hier samen te werken met bijna 20 collega’s binnen een moderne en open werkomgeving. De sfeer op de werkvloer is hier te omschrijven als informeel en huiselijk. Betrokkenheid bij de klant en het bieden van kwalitatief hoogwaardige diensten staan hier hoog in het vaandel. Ook krijg jij hier de kans jezelf optimaal te ontwikkelen, middels het volgen van cursussen en/of een opleiding.


Functieomschrijving

Voor onze opdrachtgever zijn wij wegens groei op zoek naar een belastingadviseur. Binnen dit kantoor ga je in deze rol jouw fiscale collega’s ondersteunen door middel van het voorbereiden van fiscale adviezen. Ook ga je je bezighouden met het opstellen van de fiscale aangiftes IB, OB en VpB. Je staat hier al gauw in contact met de klant en bent een prettige gesprekspartner voor hen.


Functie-eisen

Om in aanmerking te komen voor deze functie is het van belang dat je:

  • De HBO of WO studie Fiscaal Recht behaald hebt;
  • Minimaal 2 jaar ervaring hebt op fiscaal vlak bij een accountants- of administratiekantoor;
  • Leergierig bent en graag initiatief neemt;
  • Communicatief vaardig bent.

Rousch is gespecialiseerd in vacatures voor Belastingadviseur
Kijk voor meer interessante vacatures op www.rousch.nl en https://www.rousch.nl/vacature-belastingadviseur  

Rousch streeft naar gelijke kansen op de arbeidsmarkt voor iedereen. Wij selecteren niet op geslacht, leeftijd, afkomst, etc. en nodigen daarom iedereen die zich herkent in bovenstaand profiel van harte uit om te solliciteren.


Arbeidsvoorwaarden

Jouw salaris indicatief tussen de € 2.600 en € 3.000, afhankelijk van jouw kennis en ervaring. Daarnaast is er hier een studieregeling van toepassing om je zo optimaal te kunnen ontwikkelen en heb je recht op 30 vakantiedagen op basis van fulltime.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, Onbepaalde tijd, WO, HBO+, 1-3 jaar, Parttime, Belasting, Belastingadviseur, Zuid-Holland