Business Controller Sociaal Domein

Ben jij de sterke business- en adviespartner, die altijd op zoek is naar het verhaal achter de cijfers? Ben je in staat om het hoger management en bestuur te adviseren? Zie jij een uitdaging in het signaleren van risico’s en kansen in de (financiële) bedrijfsvoering? Kom dan werken als Business Controller bij Santé Partners, een grote, innovatieve speler in de zorg. Een organisatie waar ontwikkeling, eigen regie, vitaliteit, maar ook een gezond balans tussen werk en privé van belang is.
 

Santé Partners heeft voor haar locatie in Tiel een vacature voor een

 

Business Controller Sociaal Domein

 

36 uur


Jij als Business Controller…
bent verantwoordelijk voor het adviseren van het management en bestuur met betrekking tot bedrijfseconomische resultaten binnen de aandachtsgebieden WMO, AMW en Jeugd. Je ondersteunt het management bij de ontwikkeling van business cases en het uitzetten van een strategische koers. 
Je bent onderdeel van de afdeling Control en administraties, bestaande uit de units Control, financiële administratie, salarisadministratie en z33orgadministratie. De unit control bestaat uit zes (business) controllers en wordt aangestuurd door de manager Control & administraties.

  • Analyse
    Je verricht onderzoek naar exploitatiegegevens en bent verantwoordelijk voor de analyse van effecten van genomen maatregelen, ten aanzien van exploitatie en rapporteert hierover het klein MT (Sociaal domein) en aan het bestuur.
  • Advies
    Je adviseert op basis van continue monitoring en beoordeling van externe ontwikkelingen met betrekking tot de bedrijfseconomische aangelegenheden op consequenties voor de bedrijfsvoering. Tevens treedt je op als projectleider bij projecten en veranderingsprocessen en voer je namens de organisatie overleg met zorgverzekeraars en gemeenten. Ook adviseer je bij inkoopprocessen, aanbestedingsprocessen en diverse beleidsvoorstellen.
  • Planning en Control
    Je draagt zorg voor (onderdelen van) de begroting en begeleidt het begrotingsproces. Je levert een heldere rapportage, analyse en advies over de realisatie in relatie tot de begroting. Je onderhandelt met verantwoordelijke managers over de inhoud van de cijfers (planning, begroting, budget, verantwoording en adviseert bij het opstellen van een meerjarenbegroting.


Wie ben jij?

  • Je hebt minimaal een afgeronde Hbo-opleiding in de richting van bedrijfseconomie, accountancy en/of controlling.
  • Je hebt kennis van (veranderingen en ontwikkelingen in) de organisatie, besturing, wet- en regelgeving en financiering in de gezondheidszorg, specifiek in het gemeentelijk domein
  • Relevante werkervaring als controller binnen het sociaal domein is vereist.
  • Je beschikt over communicatieve vaardigheden en bent doortastend.
  • Je bent een teamplayer, die tevens in staat is zelfstandig te kunnen werken.


Wat biedt Santé Partners jou?
Uiteraard ontvang je een mooi salaris, passend bij jouw kennis en ervaring, minimaal €3.582 ,- en maximaal €5.395,- bruto per maand (FWG 65) op basis van 36 uur (ook 4 x 9 uur is bespreekbaar). Wij bieden jou ook goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals pensioenopbouw, een eindejaarsuitkering van (7.4 %). In 2020 wordt dit zelfs 8.33%. Je krijgt een laptop en telefoon, zodat je flexibel kunt werken. In overleg is er een mogelijkheid om thuis te werken. Er zijn diverse mogelijkheden om je verder te ontwikkelen via onze Sante Academie, met een groot aanbod aan cursussen en opleidingen. Daarnaast heb jij ruim 6 weken vakantie. Wij investeren in mensen, dus ook in jou! 

Meer informatie
Voor meer informatie neem gerust contact op met Olivia van Blijdesteijn (06-20250938) of Tessa Walschots (06-82512924). Neem we niet direct op? Stuur dan een WhatsApp bericht en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. 

Solliciteren op de functie van Business Controller Sociaal Domein
Zie jij deze uitdagingen als een kans om te ontwikkelen, dan is deze functie als Business Controller zeker geschikt voor jou! Laat je CV en motivatie achter via onze sollicitatiepagina.
 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.



Trefwoorden: Bedrijfseconomie, Accountancy, Controlling, Controller, Business Controller, Sociaal Domein, vacature Tiel


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, Fulltime, Bepaalde tijd, HBO+, Audit, HBO, 3-5 jaar, Controlling, Business Controller, Gezondheidszorg/Welzijn, Controller