Partner / Ondernemer

Opslaan
U moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.

Wat is jouw opdracht?

OAMKB heeft als doel de administratie van MKB-ondernemers door heel Nederland zo veel mogelijk te automatiseren, waardoor zij zich met hun kernactiviteiten bezig kunnen houden. Als Partner van OAMKB ben jij de adviseur voor de ondernemer.

Om tot de gewenste landelijke dekking te komen, is OAMKB op zoek naar nieuwe partners, met een commerciële óf financiële achtergrond, die zich bij het bestaande netwerk willen aansluiten.

Jouw opdracht: onder de paraplu van OAMKB bouw jij aan je eigen onderneming. Je wordt een van de landelijke partners van het netwerk dat inmiddels uit ruim 75 partners bestaat. In alle gebieden van Nederland zijn nog mogelijkheid om ondernemer / partner te worden en op dit moment is er in de regio Eindhoven en Zuid Limburgzelfs de mogelijkheid om een klantenportefeuille over te nemen. Hierdoor heb je direct omzet bij de start van jouw onderneming en kun je direct ervaring op doen! Daarnaast bouw je je klantenportefeuille in het MKB verder uit, waardoor jij meer waarde creëert voor je eigen onderneming.

Hoe ga je dat aanpakken?

Met je financiële of commerciële kennis en ervaring in het bedrijfsleven, ben je een inhoudelijke sparringpartner en adviseur voor ondernemers in het MKB/MKB+.

Het administratiesysteem wordt voor 70% geautomatiseerd en geeft altijd en overal inzicht in de actuele financiële cijfers. Dit geeft jou de ruimte om inhoudelijk te sparren met jouw klanten en als adviseur op te treden.

Je werkt zelfstandig maar staat er zeker niet alleen voor. Vanuit de centrale organisatie word je ondersteund op het gebied van finance, marketing, sales, opleiding, ICT enz. De kracht van OAMKB zit vooral ook in het samenwerken met collega partners die diverse achtergronden en deskundigheid hebben. Hierdoor krijgt jouw klant met één aanspreekpunt toegang tot alle expertise die nodig is om nog succesvoller te kunnen ondernemen. Door de diverse specialisten binnen de organisatie, kunnen zij voor elk gewenst vraagstuk een oplossing bieden aan klanten. Dit is de kracht van samenwerken!

Als zelfstandig ondernemer heb je de vrijheid om te werken waar en wanneer je wilt. Dit kan vanuit een thuiskantoor zijn, flexibele werkplekken in het land, of een bestaand of nieuw kantoor met collega partners.

Dit zijn je belangrijkste taken:

 • sparringpartner van MKB ondernemers over ondernemersvraagstukken
 • opbouwen, behouden en aangaan van duurzame klantrelaties
 • werken aan het automatiseren van de administratie en voortdurend verbeteren
 • proactief inschakelen van de expertise van je OAMKB collega’s om je klant zo goed mogelijk van dienst te zijn
 • gevraagd en ongevraagd advies geven op regelmatige basis aan je klanten

Wat breng je daarvoor mee?

Je bent klaar voor een nieuwe stap! Het allerbelangrijkst om succesvol te worden als Partner bij OAMKB is een positieve mind-set en de wil om te vernieuwen. Je bent communicatief sterk, hebt een goed cijfermatig en financieel inzicht en bent in staat om jezelf en OAMKB over de bühne te brengen. Oftewel je bent gedreven en hebt ondernemerszin!

Waar ga je dit doen?

Een unieke formule

Online Accountants MKB is een landelijk netwerk van inmiddels ruim 75 professionals die MKB-ondernemers in heel Nederland helpen succesvoller te ondernemen. Zij hebben diverse achtergronden zoals: accountant, fiscalist, administrateur en commercieel adviseur. Deze professionals werken volgens het nieuwe ondernemen – slim, flexibel, online. Zij kunnen zich perfect inleven in het ondernemerschap, omdat het zelf ook ondernemers zijn die met hun voeten in de klei staan. Met één gezamenlijk doel: het leven van ondernemers makkelijk maken.

Wat krijg je ervoor terug?

Als partner van OAMKB krijg je na een introductie training onder andere een compleet ICT-pakket, een toegespitst marketingplan en ondersteuning in kwaliteit en vaktechniek. Coachen en faciliteren zonder betutteling, dat is de insteek. En dat met een solide back-up vanuit OAMKB!

 • een bewezen succesformule
 • een uitgebreid netwerk van experts
 • jouw eigen virtuele kantoor in de cloud
 • centraal georganiseerde professionele marketing
 • professionele ondersteuning als zelfstandig ondernemer
 • professionele opstartbegeleiding
 • doorlopend vaktechnische opleiding en training in ondernemersvaardigheden
 • innovatief systeem voor online administratie en automatisering van administratie met supportdesk
 • samen ondernemen met collega’s, binnen OAMKB staat samenwerking centraal, samen ben je sterker

Heb je interesee?

Kijk voor meer informatie op www.oamkb.nl/franchise of bel met William Antonis of Yenthl School via 088-6070100.

Informatiesessie
Omdat het hier zelfstandig ondernemerschap betreft, wordt het sollicitatietraject anders ingestoken. Als jouw achtergrond en motivatie aansluiten, nodigen wij en OAMKB je graag uit voor een informatiesessie op woensdag 11 september 2019 van 13.30 uur tot 15.30 uur in Ede. Hoor wat de kansen en mogelijkheden zijn en beoordeel zelf of het ook voor jou de juiste stap is.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, Fulltime, HBO+, HBO, 3-5 jaar, 5-10 jaar, > 10 jaar, Bedrijfsadviseur, Corporate Finance, Financiele dienstverlening, Financiele Administratie