Medewerker Binnendienst Hypotheken

Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgever is een adviesbureau op het gebied van risicobeheer. Zij houden zich bezig met onder andere schade en inkomensverzekering en nog tal van andere zaken. Maatwerk vindt dit kantoor erg belangrijk. Elke klant krijgt de gevraagde aandacht en tijd die nodig is om zo specifiek de situatie in te schatten. Daarnaast biedt onze klant ook een stukje nazorg aan. Het kantoor zelf vindt het belangrijk dat hun medewerkers zich in een goede werkomgeving bevinden. Daarom is er wekelijks vers fruit aanwezig en wordt er eens per kwartaal een borrel georganiseerd. Zij zijn gelegen in de regio van Oud-Beijerland.


Functieomschrijving

In deze functie ga jij samen met jouw collega’s de volledig afdeling hypotheken onder jullie nemen. Jullie zijn verantwoordelijk voor onder andere de bemiddeling en afhandeling van hypotheekdossiers. Je controleert de dossiers en zorgt ervoor dat deze wordt aangeleverd bij de geldverstrekkers. Daarnaast heb je ook contact met externe partijen. Je ondersteunt de adviseurs en neemt de administratieve en commerciële taken op je.


Functie-eisen

Wij zijn op zoek naar iemand die:

  • In het bezit is van Wft Schade en Hypothecair Krediet;
  • Minimaal 3 jaar recent ervaring heeft in een soortgelijke functie;
  • Aantoonbaar affiniteit heeft met hypotheken;
  • Flexibel, communicatief sterk en gedreven is.

Rousch is gespecialiseerd in vacatures binnen de verzekeringen.
Kijk voor meer interessante vacatures op www.rousch.nl en https://www.rousch.nl/vacatures/banking-insurance.html

Rousch streeft naar gelijke kansen op de arbeidsmarkt voor iedereen. Wij selecteren niet op geslacht, leeftijd, afkomst, etc. en nodigen daarom iedereen die zich herkent in bovenstaand profiel van harte uit om te solliciteren.


Arbeidsvoorwaarden

Afhankelijk van kennis en ervaring kan je maximaal €2.800,- verdienen.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, Onbepaalde tijd, Fulltime, HBO, 3-5 jaar, Bedrijfsadviseur, Financiele Administratie