Commercieel Medewerker Binnendienst

Bedrijfsomschrijving

De organisatie is een onafhankelijke en full service kantoor die naast advies en bemiddeling binnen de verzekeringen ook adviseren en bemiddelen op het gebied van hypotheken en makelaardij. Daarbij kunnen zij de klant binnen een geheel traject begeleiden op alle facetten. Kernpunten van dit kantoor zijn klanttevredenheid, het leveren van kwaliteit en het transparant communiceren. De sfeer is open en informeel waarbij je terecht in een gezellig en dynamisch team. Een plek waar je alle mogelijkheden hebt om te groeien en ontwikkelen.


Functieomschrijving

Als Commercieel Medewerker Binnendienst richt jij je op de particuliere relaties binnen de schadeverzekeringen. Je fungeert zowel op schade- als op adviesbehandeling en daarbij combineer je de opgedane kennis en ervaring met commerciële kansen. Je werkt hierbij nauw samen met de collega’s uit jouw team en uit de andere disciplines binnen de organisatie. De werkzaamheden zullen bestaan uit o.a. het opstellen van offertes voor de klant, het verwerken van mutaties op lopende polissen en het te woord staan van klanten zowel telefonisch als per e-mail waarbij je ook advies geeft. Daarnaast ben jij het aanspreekpunt voor zowel de particuliere als zakelijke relaties wanneer zij schade hebben. Je bent daarbij begripvol en beweegt mee, maar weet ook de grenzen aan te geven in het afhandelingsproces. Daarnaast zijn verzekeringstechnische begrippen jou niet vreemd en je kunt die in begrijpelijke taal uitleggen aan de klant.


Functie-eisen

Om als Commercieel Medewerker Binnendienst te kunnen starten heb je de volgende punten op orde;

          • Je hebt een afgeronde MBO+ of HBO opleiding.
          • In bezit van WFT Basis, Schade Particulier en Zakelijk.
          • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring.
          • Zelfstandig kunnen werken en daarbij eigenhandig dossiers kunnen afhandelen. 
          • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift.
          • Klantgericht kunnen werken en daarbij een commerciële insteek hebben.

Zie jij jezelf straks aan de slag gaan en ben jij diegene zoals hierboven omschreven? Neem dan contact op en ik vertel je graag meer.

Rousch is gespecialiseerd in vacatures voor bank en verzekeringen.
Kijk voor meer interessante vacatures op www.rousch.nl en https://www.rousch.nl/vacatures/banking-insurance.html

Rousch streeft naar gelijke kansen op de arbeidsmarkt voor iedereen. Wij selecteren niet op geslacht, leeftijd, afkomst, etc. en nodigen daarom iedereen die zich herkent in bovenstaand profiel van harte uit om te solliciteren


Arbeidsvoorwaarden

Voor de functie van Commercieel Medewerker Binnendienst ligt het salaris tussen de € 2500,- en € 3000,- bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband. Dit is afhankelijk van de kennis en ervaring die je meebrengt. Daarnaast zijn er mooie secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een premievrij pensioen, 13e maand, goede werk/privé balans en de mogelijkheid om jezelf verder te kunnen ontwikkelen.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, Fulltime, HBO, 3-5 jaar, Bedrijfsadviseur, Financiele dienstverlening, Financiele Administratie