Assistent Accountant RA

Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgever is een zelfstandig opererend accountants en advieskantoor te Amstelveen en is actief betrokken bij de klantenkring van ondernemers en bedrijven binnen zowel de profit als de non-profit sector. De kracht van het kantoor is om gisteren te begrijpen, vandaag te analyseren en over morgen te adviseren. Zij staan dicht bij de klant, weten wat er bij hen speelt en denken actief mee. Echte aandacht die door de klanten sterk wordt gewaardeerd.


Functieomschrijving

Als Assistent Accountant in de controlepraktijk werk je in een compact team voor een diversiteit van opdrachten, sta je in contact met de klanten en staat ontwikkeling centraal. Je werkzaamheden bestaan uit:

  • Het voorbereiden van controleopdrachten samen met de accountant;
  • Het uitvoeren van de opdrachten in teamverband;
  • Het toetsen en beoordelen van de administratieve organisatie. Op basis van je bevindingen stel je rapportages op en bespreek deze met de klant.
  • Het onderhouden van klantcontact en meedenken over de opzet en organisatie van de klant.

Functie-eisen

Wij zijn op zoek naar assistent accountants die:

  • Beschikken over een afgeronde Bachelor;
  • Studerend zijn voor hun accountantstitel danwel bereid zijn hier mee te beginnen;
  • 2 jaar of meer ervaring hebben in de controlepraktijk van een accountantskantoor en affiniteit hebben met controleopdrachten;
  • Graag samenwerken met collega’s in een prettige sfeer en betrokken zijn bij de klanten.

Ben je net als zij geïnteresseerd in de klanten en kan je deze punten “afvinken”? Kom dan snel kennis maken om jouw rol bij dit kantoor verder te bespreken.

Rousch is gespecialiseerd in vacatures voor Assistent Accountant RA.
Kijk voor meer interessante vacatures op www.rousch.nl en https://www.rousch.nl/vacatures-assistent-accountant-ra.html

Rousch streeft naar gelijke kansen op de arbeidsmarkt voor iedereen. Wij selecteren niet op geslacht, leeftijd, afkomst, etc. en nodigen daarom iedereen die zich herkent in bovenstaand profiel van harte uit om te solliciteren.


Arbeidsvoorwaarden

Salaris dat past bij je kennis en ervaring (voor de rol van assistent account ligt deze tussen de € 2.800 en € 3.500). Daarnaast zijn er secundaire voorwaarden zoals pensioen, studiekostenregeling en onkostenvergoeding. Ontwikkeling en vergroten van je kennis staat centraal, net als de mogelijkheid om binnen/met de organisatie mee groeien.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, Onbepaalde tijd, WO, Fulltime, HBO+, 1-3 jaar, Audit, € 3.000 - € 5.000, Assistent Accountant