Assistent Accountant RA mediorfunctie

Bedrijfsomschrijving

Dit kantoor is gevestigd in het centrum van Amsterdam. Het treft een zelfstandig, modern en klein accountantskantoor. De klantportefeuille van onze opdrachtgever bestaat voornamelijk uit klanten binnen het MKB-segment. Het team bestaat uit 20 medewerkers. De sfeer binnen het team is prettig en informeel. Daarnaast werkt dit kantoor op basis van vertrouwen met hun medewerkers. Dit vertrouwen gaat gepaard met vrijheid en flexibiliteit. Als jij hier komt te werken, zal jij gestimuleerd worden om jouw RA-titel te behalen, daarom ontvang jij een opleidingsbudget die je daarvoor kan inzetten.


Functieomschrijving

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een assistent accountant met enig ervaring. Onze opdrachtgever biedt een afwisselende en leuke functie aan met goede begeleiding. In jouw rol binnen deze controlepraktijk zal je het aanspreekpunt zijn voor junioren. Daarnaast zal je controleopdrachten uitvoeren voor een veelzijdige klantenkring gericht op het MKB. Mocht je risico’s signaleren dan bespreek je dit met de accountant. Daarnaast zal je ook af en toe werkzaam zijn binnen de samenstelpraktijk.


Functie-eisen

Wij zijn op zoek naar een assistent accountant die:

  • In het bezit van een hbo-diploma richting accountancy of bedrijfseconomie;
  • Minimaal 3 jaar recent ervaring binnen een controlepraktijk;
  • Ambitie heeft om een RA-titel te behalen;
  • Zelfstandig en gedreven is.

Kom je net niet overeen met het gevraagde profiel? Stuur mij een mail met jouw cv. Wellicht kan ik alsnog wat voor je betekenen!

Rousch is gespecialiseerd in vacatures voor Assistent Accountant RA.
Kijk voor meer interessante vacatures op www.rousch.nl en https://www.rousch.nl/vacatures-assistent-accountant-ra.html.

Rousch streeft naar gelijke kansen op de arbeidsmarkt voor iedereen. Wij selecteren niet op geslacht, leeftijd, afkomst, etc. en nodigen daarom iedereen die zich herkent in bovenstaand profiel van harte uit om te solliciteren.


Arbeidsvoorwaarden

Afhankelijk van de jaren ervaring en kennis die je meeneemt kan je maximaal €3.850,- verdienen.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, Onbepaalde tijd, Fulltime, Amsterdam, Audit, HBO, 3-5 jaar, € 3.000 - € 5.000, Assistent Accountant