Salarisadministrateur met ervaring

Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgever is een organisatie die het klantcontact van een aantal bedrijven op zich neemt. Ze zijn gevestigd in de regio van Moerkapelle. Op dit moment zijn zij op zoek naar een salarisadministrateur die op de financiële afdeling komt te werken. Het team bestaat uit medewerkers die jong van. Daarnaast heerst er een informele en fijne werksfeer op de afdeling. Onze opdrachtgever organiseert eens per kwartaal een borrel voor alle medewerkers. Denk jij dat jij past bij deze organisatie? Solliciteer dan nu!


Functieomschrijving

In deze rol zelfstandige rol ben je verantwoordelijk voor een tal van werkzaamheden. Je draagt zorg aan de uitvoering van complexe arbeidsvoorwaardelijke regelingen en het verzamelen, verwerken en controleren van salarisgegevens. Je bent een vraagbaak voor jouw collega’s met betrekking tot financieel relateerde vragen. Je denkt actief mee met de organisatie op het gebied van personeels- en salarisadministratie en draagt ideeën aan, ontwikkelt deze en implementeert het. Daarnaast is jouw kennis van de wet- en regelgeving relevant.


Functie-eisen
  • In het bezit van jouw PDL;
  • Je hebt minimaal 3 jaar recent werkervaring als salarisadministrateur;
  • Je bent zelfstandig, pakt dingen snel op en positief ingesteld;
  • Je bent minimaal 32 uur beschikbaar.

Kom je net niet overeen met het gevraagde profiel? Stuur mij een mail met jouw cv. Wellicht kan ik alsnog wat voor je betekenen!

Rousch is gespecialiseerd in vacatures voor Salarisadministrateur.
Kijk voor meer interessante vacatures op www.rousch.nl en https://www.rousch.nl/vacature-salarisadministrateur.

Rousch streeft naar gelijke kansen op de arbeidsmarkt voor iedereen. Wij selecteren niet op geslacht, leeftijd, afkomst, etc. en nodigen daarom iedereen die zich herkent in bovenstaand profiel van harte uit om te solliciteren.


Arbeidsvoorwaarden

Het salaris start bij €2.600. Afhankelijk van de kennis en ervaring die jij meebrengt kan het salaris oplopen.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, Onbepaalde tijd, Fulltime, 3-5 jaar, Administratief Medewerker, MBO, Salaris Administratie