Salarisadministrateur

Salarisadministrateur
32 – 40 uur | Eindhoven

Dpo2 groeit door en ter uitbreiding van ons team Arbeidsvoorwaarden en Salaris zijn wij op zoek naar een Regisseur Arbeidsvoorwaarden en Salaris.

Over dpo2
Dpo2 houdt zich bezig met het optimaal inrichten en uitvoeren van de totale P&O-bedrijfsvoering voor haar klanten; van strategische vraagstukken tot en met de uitvoering van de salarisadministratie. Dpo2 gaat verder dan advies en biedt klanten totaaloplossingen op maat, die echt waarde toevoegen! De adviseurs van dpo2 zijn regisseurs die werken bij de klant op locatie door heel Nederland, maar ook vanuit ons kantoor in Eindhoven.

De functie

  • De Regisseur Arbeidsvoorwaarden en Salaris is een echte salarisprofessional met passie voor het vak. Je bent bekend met diverse salarissystemen en op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in je vakgebied.
  • In deze functie ben je het aanspreekpunt voor onze klanten, verwerk je de aangeleverde mutaties in Loket en heb je een belangrijke adviserende rol.
  • Je hebt affiniteit met P&O en weet ook wat er in dat vakgebied speelt.
  • Elke maand weer zorg je dat onze klanten tijdig de salarissen van hun medewerkers kunnen betalen, het is aan jou en je team om dat te monitoren en te zorgen dat de deadlines gehaald worden.
  • Op projectbasis bied je waar nodig salarisondersteuning aan de klant vanaf je eigen werkplek of op locatie.
  • Je bent verantwoordelijk voor de vele aspecten van de salarisadministratie.

Functie-eisen

  • Een afgeronde HR of bedrijfsadministratieve opleiding op MBO/HBO niveau aangevuld met PDL.
  • Ervaring met diverse HR/Salarissystemen, zoals Loket.nl.
  • Minimaal 3 jaar ervaring met het zelfstandig voeren van salarisadministraties voor verschillende branches.

Competenties
Als collega binnen onze Business Unit Arbeidsvoorwaarden en Salaris beschik je over cijfermatig inzicht, oog voor detail en over goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden. Je bent stressbestendig want elke maand zijn er deadlines te halen. Je bent klantvriendelijk en collegiaal en je kunt zelfstandig én in teamverband werken. Je bent professioneel kritisch en streeft altijd naar het bieden van goede service en kwaliteit. Tussen de middag doe je graag mee met een potje tafelvoetbal of airhockey en de vrijmibo zul je niet vaak over slaan.

Wat bieden wij
Een afwisselende job voor 32 tot 40 uur per week met ruimte voor jouw ideeën en inbreng. Een prettige werksfeer in een zelfstandig team in een informeel kantoor met volop doorgroeimogelijkheden.

Interesse?
Dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren met CV, middels de sollicitatiebutton op deze pagina. Heb je nog vragen, neem dan contact op met Mine Kösterelioglu, mine@dpo2.nl op 06-12924401.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Trefwoorden: salaris, financieel, administrateur, HRM, bedrijfsadministratie, MBO, HBO, medior, Noord-Brabant.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, Fulltime, HBO, 3-5 jaar, Administratief Medewerker, MBO, 5-10 jaar, Dienstverlening algemeen, Salaris Administratie, Noord-Brabant, Heel Nederland