Medewerker Financiële Administratie

Voor onze vestiging in Lopik zijn we op zoek naar een

Sr. Medewerker Financiële Administratie
Fulltime (39 uur per week)


Functiebeschrijving
In deze dynamische allround financiële functie wisselen coördinerende en operationele werkzaamheden elkaar af.

  • Je bent verantwoordelijk voor controlewerkzaamheden op het gehele financiële werkgebied en het signaleren van eventuele knelpunten in de dagelijkse voortgang van de werkzaamheden van je collega’s.
  • Je ondersteunt de Financieel Manager in alle voorkomende zaken zoals de accountantscontrole, de kwartaalafsluiting en de implementatie van veranderprocessen.


Daarnaast bestaan je taken o.a. uit:

  • Uitvoering crediteurenadministratie
  • Operationele ondersteuning salarisadministratie en debiteurenbewaking
  • Controle werkzaamheden op het gebied van debiteuren/crediteuren en fiscale zaken
  • Investeringen en afschrijvingen
  • Verzekeringenbeheer
  • Wagenparkbeheer
  • Doornemen post en distribueren


Functie-eisen
Voor deze functie zijn wij op zoek naar een integere en communicatief vaardige medewerker met een HBO werk- en denkniveau. Meerdere jaren ervaring in een financiële functie is daarbij een vereiste. Je hebt goede kennis van MS Office en liefst ook met Exact. De basiskennis van sociale en fiscale wetgeving is gewenst, net zoals ervaring in een coördinerende rol. Uiteraard ben je integer, accuraat en heb je uitstekend cijfermatig inzicht. 

Wie zijn wij?
CURA Glass is een groothandel in vlakglas en producent van gelaagd glas. Wij zijn onafhankelijk, doen zaken met klanten en leveranciers over de hele wereld en staan bekend om ons grote assortiment, onze grote voorraad en onze snelle (mix)leveringen. Bij CURA Glass werken ruim 170 medewerkers verdeeld over twee vestigingen. 

Wij bieden
Werken bij CURA Glass is werken bij een prachtig bedrijf! Wij zijn volop in beweging en focussen ons op de onderlinge samenwerking met het doel CURA Glass te laten groeien. De sfeer is informeel, leuk en gezellig, waardoor je je snel thuis zult voelen! Naast deze leuke werkplek bieden wij je een marktconform salaris. 

Interesse?
Herken je jezelf in het bovenstaande profiel en is je enthousiasme over deze functie gewekt? Solliciteer dan op deze functie via onze sollicitatiepagina.

Wij willen benadrukken dat dit een fulltime functie betreft voor 39 uur per week. Sollicitaties voor een parttime invulling van deze functie worden niet in behandeling genomen. Bij de screening van kandidaten kan gebruik worden gemaakt van Social Media. 
 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.Trefwoorden: Finance, Financieel Administratief Medewerker, Crediteurenadministratie, Salarisadministratie, Debiteurenbewaking, Fiscaal


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, Fulltime, Bepaalde tijd, HBO, Administratief Medewerker, 5-10 jaar, Utrecht, Financiele Administratie, Groothandel/Detailhandel