Financieel Administratief Medewerker

Huisartsenposten Amsterdam kan jouw deskundigheid goed gebruiken
Huisartsenposten Amsterdam (HpA) is verantwoordelijk voor de spoed huisartsenzorg in de avond, nacht en in het weekend. Dit doen we vanuit vijf huisartsenposten en een centrale triagepost. Bij Huisartsenposten Amsterdam werken 200 medewerkers en zijn 500 huisartsen aangesloten.

Binnen het team Financiën zijn we ten behoeve van Regionale Organisatie Huisartsen Amsterdam (ROHA) op zoek naar een nieuwe collega:

Financieel administratief medewerker
Amsterdam,16-24 uur per week 

Dit is de uitdaging die wij je bieden
Het team Financiën maakt onderdeel uit van het servicebureau en is verantwoordelijk voor het ontwikkelen en het uitvoeren van de financieel administratieve procedures, processen zodat HpA op basis van de juiste gegevens de juiste koers kan uitzetten en aanhouden.

Dit doet zij, naast HpA, voor 4 andere entiteiten (waaronder ROHA). In een sterk dynamische setting is het team Financiën zich opnieuw aan het positioneren in de organisatie. Ze is haar processen en diensten aan het optimaliseren om deze (nog) beter te laten aansluiten op de wensen en eisen van haar (interne) klanten. De rol van Financieel Administratief medewerker is hierin volwaardig gesprekspartner op gebied van het voeren van de financiële administratie, het beheren van een debiteuren- & crediteurenadministratie. Binnen de organisatie ben je een vraagbaak op het gebied van financieel administratieve vragen. Daarnaast adviseer en ondersteun je bij het voorzien van informatie ten behoeve van rapportages, de jaarrekening en overige management informatie. Deze werkzaamheden verricht je hoofdzakelijk voor de ROHA.

Als Financieel Administratief medewerker ben je een deskundige en betrouwbare sparringpartner voor onze klanten en jouw collega’s. Al met al een brede en boeiende functie!

Jouw profiel

 • Afgeronde MEAO-bedrijfsadministratieve opleiding (of Praktijk Diploma Boekhouding - PDB).
 • 3 tot 5 jaar relevante werkervaring in een vergelijkbare functie.
 • Goede kennis van en ervaring met software pakketten (waaronder MS Office en Exact).
 • Integer, nauwkeurig, proactief en met oog voor een pragmatische aanpak.
 • Een fijne collega, deskundig, gedreven en gericht op samenwerking.
 • Sociaal vaardig, organisatorisch en communicatief sterk.


Ons aanbod

 • Een functie voor 16-24 uur, verdeeld over 3 of 4 werkdagen per week.
 • Bij aanvang een dienstverband voor één jaar met de intentie tot onbepaalde tijd.
 • Een prima salaris en arbeidsvoorwaarden conform cao Huisartsenzorg.
 • Samenwerken in een hecht team en omringd door fijne collega’s.
 • Werken in een prachtige organisatie met een maatschappelijk karakter.
 • Een werkplek in het centrum van Amsterdam, met uitzicht op het water.


Interesse?
Ben je enthousiast over deze functie en ons bedrijf en wil je solliciteren? Stuur ons jouw motivatie met je cv naar vacature@huisartsenpostenamsterdam.nl.

Als je eerst meer informatie wilt over de functie en de mogelijkheden, neem dan contact op met Inge van Muijen (afdeling Financiën), op telefoonnummer 020-344 53 77 of kijk op onze website https://www.huisartsenpostenamsterdam.nl/over-ons-2/.

De sluitingsdatum voor deze vacature is 1 augustus 2019.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld


Vergelijkbare zoekopdrachten: Amsterdam, Bepaalde tijd, Parttime, 3-5 jaar, Administratief Medewerker, MBO, Financiele Administratie, Gezondheidszorg/Welzijn, Flevoland, Noord-Holland, Financieel Medewerker