Volmacht Schadebehandelaar

Bedrijfsomschrijving

De opdrachtgever is een middelgroot kantoor waarbij er wordt gestreefd naar een optimale band met de klanten. Ze zijn gericht op persoonlijk contact met de klanten om ze zo goed mogelijk te kunnen adviseren/bedienen. Er heerst een prettige werksfeer binnen het bedrijf. Medewerkers worden aangestuurd op integriteit, nauwkeurig en klantgericht werken met als doel het belang van de klant voorop te stellen. Goed om te weten is dat dit kantoor ruimte biedt om zelfstandig te werken en daarnaast vergader je wekelijks.


Functieomschrijving

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste schadebehandelaar volmacht die het team van onze opdrachtgever komt versterken! Jij zal zelfstandig schadeclaims aannemen en deze behandelen. Je onderhoudt contact met externe partijen en doet dit telefonisch en per mail. Je bent verantwoordelijk voor een zorgvuldige dossiervorming en het bijhouden van jouw vakkennis.


Functie-eisen

Om voor deze functie in aanmerking te komen vragen wij het volgende:

  • Je beschikt over hbo werk- en denkniveau;
  • Je hebt Wft Schade Particulier en Zakelijk;
  • Je bent collegiaal, zelfstandig en neem initiatief.

Rousch is gespecialiseerd in vacatures binnen de verzekeringen.
Kijk voor meer interessante vacatures op www.rousch.nl en https://www.rousch.nl/vacatures/banking-insurance.html

Rousch streeft naar gelijke kansen op de arbeidsmarkt voor iedereen. Wij selecteren niet op geslacht, leeftijd, afkomst, etc. en nodigen daarom iedereen die zich herkent in bovenstaand profiel van harte uit om te solliciteren.


Arbeidsvoorwaarden

Het salaris ligt op maximaal €3100,-.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, Onbepaalde tijd, Fulltime, Amsterdam, HBO, 3-5 jaar, Bedrijfsadviseur, Financiele Administratie