Assistent Accountant Startersvacature

Opslaan
U moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.
Bedrijfsomschrijving

Onze klant is een accountancykantoor in Limburg met meerdere kleinere vestigingen in de regio, waardoor ze dichtbij hun klanten staan en regionale binding hebben met de mkb-ondernemer. Samen ondernemen is het motto! Voor jou houdt dit in dat de teams klein en betrokken zijn. Alle disciplines zijn vertegenwoordigd binnen het kantoor, waardoor kwaliteit gewaarborgd is. Heb jij zin om samen te ondernemen met je klant in een prettige en ongedwongen sfeer, dan hoor ik graag van je!


Functieomschrijving

Als onderdeel van de 'accountancyfamilie' ga jij je bezighouden met alle werkzaamheden die in een samensteldossier voor kunnen komen, zoals het maken van de diverse aangiften, controleren van administraties en het samenstellen van eenvoudige (tot complexere) jaarrekeningen. Je beantwoord vragen zo ver mogelijk en bespreekt ze anders met de verantwoordelijk accountant. Voldoende mogelijkheden om je breed te ontwikkelen in een familiaire werkomgeving.


Functie-eisen

Jij komt in aanmerking voor deze leuke functie van assistent accountant als:

  • je over een afgeronde financiële opleiding op tenminste mbo+/ hbo niveau zit
  • je tenminste stage gelopen hebt in de samenstelpraktijk van een accountants- of administratiekantoor
  • je zin hebt in een goede start met voldoende ontwikkelingsmogelijkheden bij een accountantskantoor
  • je mee wil ondernemen met de mkb-klanten van het kantoor

Rousch is gespecialiseerd in vacatures voor Assistent Accountant. Kijk voor meer interessante vacatures op www.rousch.nl en http://www.rousch.nl/vacature/assistent-accountant

Rousch streeft naar gelijke kansen op de arbeidsmarkt voor iedereen. Wij selecteren niet op geslacht, leeftijd, afkomst, etc. en nodigen daarom iedereen die zich herkent in bovenstaand profiel van harte uit om te solliciteren.


Arbeidsvoorwaarden

Jij kunt een marktconform salaris verwachten, afhankelijk van opleiding en werkervaring met een maximum van € 2500,00 bruto per maand.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, Onbepaalde tijd, < 1 jaar, Fulltime, HBO, Assistent Accountant, Financiele Administratie, Limburg