Commercieel Directeur

Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgever is een financiële dienstverlener in de omgeving van Hilversum. Op kantoor werken er gemiddeld 50 man. Dit kantoor is te onderscheiden door de goede en snelle service die zij verlenen. Hun aandachtsgebieden zijn voornamelijk verzekeringen, hypotheken en bedrijfsfinanciering. Door hun onafhankelijke opstelling en menselijke benadering weet het kantoor klanten te binden en echt iets voor hun te betekenen. Het menselijk aspect staat daarom ook hoog in hun vaandel. Op dit moment zijn zij op zoek naar een Commercieel Directeur die het kantoor komt versterken. Denk jij dat jij dit bent? Solliciteer dan snel!


Functieomschrijving

Onze opdrachtgever is op zoek naar een zelfstandig en ervaren commerciële directeur. In deze wisselende en uitdagende functie ga jij voornamelijk de bestaande zakelijke klanten bezoeken. Daarnaast ga je op pad naar nieuwe klanten. Omdat jij communicatief sterk bent, kan je goed onderzoeken wat de behoefte van de klant is en weet je hierop in te spelen op een ongedwongen manier. Daarnaast ben je niet bang om gevraagd of ongevraagd advies te geven. Naast de bezoeken die je doet stuur je ook een team aan van zes medewerkers. Door jouw doortastendheid zie je snel wanneer jouw medewerkers behoefte hebben aan iets specifieks. Daarnaast ben jij een echte teambuilder en zorg je voor een goede werksfeer en ben je in staat om een goed functioneert team te creëren.


Functie-eisen

Onze opdrachtgever zoekt iemand die:

  • In het bezit is van Wft Schade Particulier en Zakelijk;
  • Functioneert op WO-niveau;
  • Minimaal 7 jaar recent en relevante ervaring heeft als commercieel directeur;
  • Resultaatgericht werkt, communicatief sterk is en uiteraard commercieel is;
  • Een team kan motiveren en begeleiden.

Denk jij binnen dit profiel te passen? Dan zoeken wij jou!

Rousch is gespecialiseerd in vacatures binnen de verzekeringen.
Kijk voor meer interessante vacatures op www.rousch.nl en https://www.rousch.nl/vacatures/banking-insurance.html.

Rousch streeft naar gelijke kansen op de arbeidsmarkt voor iedereen. Wij selecteren niet op geslacht, leeftijd, afkomst, etc. en nodigen daarom iedereen die zich herkent in bovenstaand profiel van harte uit om te solliciteren.


Arbeidsvoorwaarden

Naast een goed salaris ontvang je onder andere ook een auto van de zaak, premievrij pensioen en voldoende vakantiedagen.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, Onbepaalde tijd, WO, Fulltime, 5-10 jaar, € 5.000 - € 7.000, Bedrijfsadviseur, Financiele Administratie, Noord-Holland