Interim Finance Professional

Interim Finance Professional
Groningen

Ga jij als zzp’er ook graag aan de gang met verandertrajecten, implementaties, optimalisaties of ondersteuning bij verzuim of piekperiodes? Wil je impact hebben en écht van toegevoegde waarde zijn voor jouw opdrachtgever? Heb je ervaring met het jaarrekeningtraject (pre-audit/post-audit)? Dan is BDO Interim & Recruitment misschien wel op zoek naar jou!

Je bent finance professional en hebt ervaring in een van de volgende functies:

  • Financial accountant.
  • Financial controller.
  • Business controller.
  • Finance manager.
  • Financieel starter.


Jouw profiel

  • Je beschikt over een hbo- of wo-diploma, bij voorkeur met aanvullende masteropleiding(en).
  • Je hebt recente aantoonbare werkervaring in een van de eerdergenoemde functies in het mkb-segment.
  • Je staat als zzper ingeschreven bij de KvK en bent in het bezit van een btw-nummer of je bent bereid zzp’er te worden.


Wat bieden wij?
BDO Interim & Recruitment heeft een mooi aanbod aan interim-opdrachten in het hele land. Onze opdrachtgevers zijn met name mkb en familiebedrijven. Daarnaast zijn het bedrijven die aan het veranderen zijn, waar veel ontwikkelingen spelen en waar je als interimmer rechtstreeks met de DGA aan tafel zit. Tijdens jouw interim-traject heb je beschikking over een schaduwmanager vanuit BDO die al jouw vragen kan beantwoorden vanuit het brede BDO-specialistennetwerk.

Over BDO
In onze dienstverlening draait het om mensen. Alleen door sterke relaties met onze klanten op te bouwen, kunnen wij op maat gemaakte oplossingen bieden op het gebied van accountancy, fiscaliteit en consultancy. De ruim 2.500 BDO’ers dragen allemaal bij aan het realiseren van onze strategische doelstelling: het bieden van de allerbeste service én het leveren van topkwaliteit. Dit doen wij vanuit de vier kernwaarden: persoonlijk, passie, professioneel en pragmatisch.

Interesse?
Wil je jouw expertise inzetten bij een van onze opdrachtgevers? Schrijf je in via het online sollicitatieformulier of neem contact op met het Interim & Recruitment Team op telefoonnummer 030 -284 99 60 of per e-mail op Interim.Recruitment@bdo.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Vergelijkbare zoekopdrachten: WO, 1-3 jaar, Audit, Detachering, HBO, 3-5 jaar, In overleg, Controlling, Business Controller, Financieel Manager, Zakelijke dienstverlening, Groningen