Accountant RA - praktijk opbouwen

Bedrijfsomschrijving

Voor een accountantskantoor met zo’n 25 medewerkers zoeken wij een ervaren Accountant voor de controlepraktijk. Binnen dit kantoor staat goed contact met klanten, optimalisatie en vernieuwing voorop. Qua klanten zal je voornamelijk te maken hebben met grotere bedrijven uit de MKB-sector, afkomstig uit verschillende branches. Ook wordt er op internationaal niveau gewerkt. Het kantoor heeft klanten met een controleverplichting en om een volledige dienstverlening te kunnen bieden gaan ze weer starten met controlewerkzaamheden. Je krijgt als Accountant RA hier de mogelijkheid om de controlepraktijk opnieuw op te bouwen.


Functieomschrijving

Je bent binnen deze functie als Accountant RA een volwaardig gesprekspartner voor je klanten en adviseert hen over hun onderneming. Je zal aan de slag gaan met het uitvoeren en begeleiden van diverse controle opdrachten om hier vervolgens verslag over uit te brengen. Daarnaast draag je actief bij aan de ontwikkeling van de controlepraktijk. Hierbij heb je de mogelijkheid om een eigen invulling te geven aan je werkzaamheden.


Functie-eisen
  • Je hebt de RA-opleiding behaald;
  • Je hebt meerdere jaren ervaring binnen de controlepraktijk van een accountantskantoor;
  • Je bent communicatief vaardig, zowel in het Engels als Nederlands;
  • Je bent analytisch sterk;
  • Je bent ondernemend en gemotiveerd.

Herkenbaar? Wacht niet langer en solliciteer vandaag!

Rousch is gespecialiseerd in vacatures voor Accountant RA
Kijk voor meer interessante vacatures op www.rousch.nl en https://www.rousch.nl/vacatures-accountant-ra   

Rousch streeft naar gelijke kansen op de arbeidsmarkt voor iedereen. Wij selecteren niet op geslacht, leeftijd, afkomst, etc. en nodigen daarom iedereen die zich herkent in bovenstaand profiel van harte uit om te solliciteren.


Arbeidsvoorwaarden

Tussen de € 4500 en € 5500 bruto op fulltime basis, afhankelijk van je kennis en ervaring.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, Onbepaalde tijd, WO, Fulltime, HBO+, Audit, 3-5 jaar, € 3.000 - € 5.000, 5-10 jaar, Assistent Accountant, € 5.000 - € 7.000