Junior Financial Controller

Zorg jij voor juiste, tijdige en volledige financiële informatie zodat Woningbelang goed bestuurd kan worden?

Je komt te werken bij een stichting die huisvesting verzorgt voor mensen met een bescheiden inkomen. Een in alle opzichten sociaal bedrijf, waar we in een positieve sfeer samen elke dag streven naar nóg betere service aan onze in- en externe klanten.

Als parttime (26 uur) junior financial controller maak je deel uit van het team Bedrijfsvoering, specifiek voor de Financiële Administratie en Planning & Control. In de kern zijn beide teams verantwoordelijk voor juistheid, tijdigheid en volledigheid van de financiële huishouding van Woningbelang en het afleggen van verantwoording aan interne- en externe stakeholders. Betrouwbare financiële informatie is van cruciaal belang voor het nemen van besluiten en het besturen van Woningbelang.

Junior Financial Controller
Valkenswaard, 26 uur per week


Als junior financial controller zul je primair een bijdrage leveren door verantwoordelijkheid te dragen voor onderdelen van de periode afsluiting, de meerjarenprognose, het voorbereiden van onderdelen van de jaarrekening, het mee uitvoeren van de interne controle, het maken van financiële analyses en rapportages, het doen van fiscale aangiftes en door toezicht te houden op de financiële administratie (correctieboekingen voorbereiden t.b.v. rapportages of fiscale aangiftes). Bij afwezigheid kan het voorkomen dat de crediteurenadministratie waargenomen moet worden. 

De vacature betreft uitbreiding van de vaste formatie en is bedoeld om werk te rouleren, ruimte voor verbetering mogelijk te maken en back-up te regelen voor kritieke processen. Als je ons komt versterken, tref je een professioneel team aan dat kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. Onze mensen zijn toegankelijk, behulpzaam en willen hun werk graag goed doen. 

Wat ga je doen:

  • Toezicht houden op de financiële administratie (correctieboekingen voorbereiden t.b.v. rapportages of fiscale aangiftes).
  • Verantwoordelijk voor onderdelen van periodeafsluiting.
  • Opstellen van financiële analyses en rapportages.
  • Voorbereiden van onderdelen van de jaarrekening.
  • Mee uitvoeren interne controle.
  • Mee uitvoeren van de meerjarenprognose.


Young professional
Wij houden van medewerkers die willen blijven verbeteren en kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. Wij zoeken daarbij naar een young professional die snel leert, enthousiast is en zelf met oplossingen en ideeën komt. Het is van belang dat je nauwkeurig werkt, analytisch bent ingesteld en je bewust bent van de rol die de afdeling bedrijfsvoering heeft naar onze (interne) klanten toe. De andere functie-eisen:

  • HBO werk en denkniveau.
  • Young professional.
  • Een opleiding Bedrijfseconomie / Accountancy / Controlling.
  • Affiniteit met financiële administratie / fiscaliteiten / periodeafsluiting / (management)rapportages.


Systemen en cijfers, maar het draait om mensen
Bij Woningbelang vinden we onze bedrijfsvoering, financiële informatie en externe verantwoording erg belangrijk. We zijn er natuurlijk in de eerste plaats voor onze huurders en voor onze mensen. We zijn een ambitieuze en lerende organisatie, met ruimte om jezelf verder te ontwikkelen. En we zijn ook een hele leuke, informele organisatie met enthousiaste en betrokken collega’s (die werken bij ons bedrijf trouwens gemiddeld waarderen met een 8,1!).

Reken verder op:

  • Een salaris tussen de 2992 euro en 3685 euro (o.b.v. 36 uur), conform de CAO Woondiensten.
  • Op 189,8 verlofuren (o.b.v. 36 uur), conform de CAO Woondiensten.
  • Overheerlijke kroketten bij de maandelijkse personeelslunch.


Procedure:
Voor meer informatie over onze organisatie kun je eerst eens rondkijken op onze site, www.woningbelang.nl. Met vragen over de financiële functie kun je bellen met Jeroen van Hulst, telefoon (040) 208 38 38 of solliciteer meteen via de 'Solliciteer' button!

Over Woningstichting Woningbelang
Bij Woningbelang snappen we dat prettig wonen een van de belangrijkste zaken in het leven is. En we doen er alles aan om te zorgen dat goede huisvesting ook bereikbaar blijft voor mensen met een bescheiden inkomen. Die klanten staan elke dag centraal in ons denken en handelen. Woningstichting Woningbelang is eigenaar van zo’n 3850 woningen in Valkenswaard, Bergeijk en Eindhoven. Het is een financieel gezonde corporatie met een kantoor in Valkenswaard en bijna 50 medewerkers.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, WO, Parttime, HBO, 3-5 jaar, € 3.000 - € 5.000, Controlling, Financial Controller, Noord-Brabant, Onroerend Goed