Projectcontroller

Projectcontroller

Wij zoeken

Voor de afdeling Finance & Control van de Animal Sciences Group (ASG) zoeken wij een enthousiaste, klantgerichte en accurate projectcontroller voor het team van Wageningen Marine Research in IJmuiden en Den Helder.

Als projectcontroller ondersteun je (complexe) projecten vanaf de offerte van het project tot en met de financiële afronding. Je ondersteunt het opstellen van een interne begroting conform de voorwaarden van de financier; je toetst de voortgang en prognose met de projectbegroting, brengt risico's in kaart en bewaakt deze. Verder ben je sparringpartner voor de projectleiders en het afdelingshoofd en zorg je voor juiste, tijdige, betrouwbare en transparante (financiële) informatie. Je levert een belangrijke bijdrage aan het opstellen van de controledossiers t.b.v. tussentijdse- en eindcontroles en het contact met de accountant hierover. Je speelt een belangrijke rol bij de maandelijkse interne financiële rapportage over bedrijfsvoering en projecten en je draagt bij aan de uitvoering van interne controlemaatregelen.

In deze functie heb je een grote mate van verantwoordelijkheid en zelfstandigheid, waarbij intensieve samenwerking met je directe collega’s van Finance & Control en de projectleiders van de onderzoeksafdelingen een belangrijke plaats inneemt.

Wij vragen
Een enthousiaste en pro-actieve medewerker met:

  • HBO+ werk- en denkniveau op het gebied van bedrijfseconomie, accountancy of een vergelijkbare financiële opleiding;
  • bij voorkeur minimaal 3 jaar relevante werkervaring binnen een complexe (project)administratie
  • klant- en kwaliteitsgerichte instelling;
  • analytisch vermogen en zorgvuldige werkwijze;
  • bereidheid om te ontwikkelen;
  • communicatieve vaardigheden; in staat een brug te slaan tussen projectleiders en Finance&Control
  • goede mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
  • zelfstandigheid en teammentaliteit;


Belangrijke competenties voor deze functie: leervermogen, schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden, klantbetrokkenheid en accuratesse. En daarnaast: analytisch vermogen, initiatief, integriteit, zelfreflectie.

Wij bieden
Een uitdagende baan in een toonaangevende organisatie op het gebied van onderzoek en onderwijs. Wij bieden een dienstverband met een gemiddelde werkweek van 36 uur per week, met standplaats IJmuiden, of Den Helder. De duur van het dienstverband is in eerste instantie voor de periode van een jaar, met uitzicht op verlenging en op termijn een vaste aanstelling. Het salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring en bedraagt maximaal € 3.887 per maand bij een volledige werkweek (schaal 9).

Daarnaast kennen we goede secundaire arbeidsvoorwaarden:

Bestaande uit:

  • 8% vakantietoeslag;
  • een structurele eindejaarsuitkering van 3%;
  • uitstekende opleidingsmogelijkheden en secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • flexibele werktijden en vakanties kunnen eventueel in overleg worden vastgesteld zodat een optimale balans tussen werk en privé mogelijk is;
  • uitstekende pensioenregeling via ABP;
  • 171 vakantie-uren, de mogelijkheid om bij te kopen en goede aanvullende verlofregelingen;
  • de mogelijkheid om maximaal 40 uur per week te werken en zo maximaal 204 compensatie uren per jaar op te bouwen;
  • een keuzemodel om een deel van je arbeidsvoorwaarden zelf samen te stellen, zoals een fietsplan;

Wageningen University & Research stimuleert interne doorgroeimogelijkheden en mobiliteit met een intern recruitment beleid. Er zijn ruime mogelijkheden voor eigen initiatief in een lerende omgeving. Wij bieden een veelzijdige baan in een internationale omgeving met gevarieerde werkzaamheden in een plezierige en open werksfeer.

Meer informatie
Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Arend Krikke, Manager Finance & Control, Animal Sciences Group, tel. 0252 - 462124. Inlichtingen over het dienstverband kun je krijgen bij John de Graaff, afdeling HRM, tel. 0317 - 487151.

Wij zijn
Wageningen University & Research
De missie van Wageningen University & Research is 'To explore the potential of nature to improve the quality of life'. Binnen Wageningen University & Research bundelen Wageningen University en gespecialiseerde onderzoeksinstituten van Stichting Wageningen Research hun krachten om bij te dragen aan de oplossing van belangrijke vragen in het domein van gezonde voeding en leefomgeving.
Met ongeveer 30 vestigingen, 5.000 medewerkers en 10.000 studenten behoort Wageningen University & Research wereldwijd tot de aansprekende kennisinstellingen binnen haar domein. De integrale benadering van de vraagstukken en de samenwerking tussen verschillende disciplines vormen het hart van de unieke Wageningen aanpak.
Kijk voor meer informatie over werken bij Wageningen University & Research op http://www.wur.nl/nl/Werken-bij.htm

Animal Sciences Group
De Animal Sciences Group is onderdeel van WUR en bestaat uit Wageningen Livestock Research, Wageningen Bioveterinary Research, Wageningen Marine Research, en Department of Animal Sciences van Wageningen University. De kernactiviteiten van ASG zijn wetenschappelijk en praktijkgericht onderzoek, academisch onderwijs en de ontwikkeling van (dierlijke) productiesystemen en innovaties. ASG is werkzaam in het gehele brede veld van wilde dieren en productiedieren, van dierecologie tot visserij en aquacultuur, van diervoeding tot diermanagement en diersystemen, van dierziektebestrijding tot voedselveiligheid.
Wageningen Marine Research (WMR) is onderdeel van ASG en een toonaangevend marien ecologisch onderzoeksinstituut met circa 170 mensen in dienst en vestigingen in IJmuiden, Den Helder en Yerseke. Binnen WMR wordt gewerkt aan veldonderzoek, theoretisch onderzoek, experimenteel onderzoek, datamanagement en modellering. Het instituut beschikt over moderne onderzoeksfaciliteiten en is ISO 9001 gecertificeerd. Een belangrijk focusveld van WMR is het onderzoek op het gebied van duurzame visserij.

Finance & Control is een stafafdeling van de Animal Science Group en bestaat uit teams voor WMR, WBVR, WLR, Departement Dierwetenschappen, ASG-Holding en het Administratiecentrum.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld


Vergelijkbare zoekopdrachten: Fulltime, Bepaalde tijd, Audit, HBO, 3-5 jaar, Controlling, Onderwijs/Training, Noord-Holland, Project Controller