Senior Financieel medewerker

Senior Financieel Medewerker
Den Haag, 28-32 uur per week

Functieomschrijving
Voor Aedes is Aardoom & de Jong op zoek naar een communicatief vaardige Senior Financieel medewerker. Als Senior Financieel medewerker geef je advies, stel je financiële stukken op en verbeter je processen. Ben jij een scherp financieel sparringpartner met een kritische blik? Neem jij het initiatief om verbeteringen door te voeren? Heb jij affiniteit met ICT en ben je praktisch ingesteld? Reageer dan nu! 

Je bent een sparringpartner voor de (project)managers en o.a. verantwoordelijk voor de Planning & Control cyclus. Zo nodig informeer en adviseer je de directie en het management. Je stelt samen met je collega’s de begroting en jaarrekening op, houdt de administraties actueel, verzorgt managementrapportages, voert het functioneel beheer van de financiële systemen en geeft gevraagd en ongevraagd advies. Daarnaast draag je bij aan het optimaliseren van processen. Je werkt in een klein team financiën van 4 collega’s binnen de afdeling Bedrijfsvoering en rapporteert aan de manager Bedrijfsvoering.

Functie-eisen
Als Senior Financieel Medewerker beschik je in elk geval over de volgende kennis, competenties en ervaring: 

  • Afgeronde bedrijfseconomische/administratieve opleiding op hbo-niveau.
  • Minimaal 4 jaar relevante werkervaring.
  • Affiniteit met ICT. Ervaring met Exact en Power-Bi is een aanbeveling.
  • Praktisch en een aanpakker.
  • Stevige persoonlijkheid, communicatief sterk en overtuigend.


Bedrijfsprofiel
Woningcorporaties zorgen dat alle mensen die daarvoor een steuntje in de rug nodig hebben, goed kunnen wonen. Dat doen ze voor ruim 2,4 miljoen huishoudens in Nederland. Vier miljoen Nederlanders wonen in een corporatiewoning. En meer dan driekwart van de huurwoningen in Nederland is in bezit van woningcorporaties. De corporatiesector kenmerkt zich als een snel veranderende omgeving. 

Aedes behartigt als branchevereniging de belangen van woningcorporaties. Aedes heeft 285 leden en maakt zich sterk voor optimale omstandigheden waaronder corporaties als maatschappelijke ondernemingen hun werk kunnen doen. De kernopgave van corporaties is het zorgen voor goed en betaalbaar wonen voor mensen die om wat voor reden dan ook een steuntje in de rug nodig hebben. Aedes is een platte organisatie met een informele cultuur gelegen pal boven Den Haag centraal.

Arbeidsvoorwaarden
Aedes biedt een tijdelijk dienstverband aan van één jaar met de intentie om het contract daarna om te zetten naar een vast dienstverband. Het betreft een functie voor 28-32 uur per week. Naast een pakket van uitstekende primaire (maximaal circa €4302,- bruto per maand) en secundaire arbeidsvoorwaarden (o.a. NS-businesscard) krijg je de ruimte om je verder te ontwikkelen in een breed aanbod van opleidingen en coachingstrajecten.

Procedure
Bij de werving en selectie laat Aedes zich bijstaan door het bureau Aardoom & de Jong. Een referentiecheck en diplomacheck maken deel uit van deze procedure, een assessment kan hier ook onderdeel van uitmaken. Solliciteren kan via het online sollicitatieformulier op de website van Aardoom & de Jong. 

Jouw reactie, voorzien van motivatiebrief en CV, zien wij graag zo spoedig mogelijk doch uiterlijk voor 1 augustus tegemoet.

Contactpersoon
B. Oud, E: oud@aardoomendejong.nl

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, Bepaalde tijd, HBO+, Parttime, HBO, 3-5 jaar, € 3.000 - € 5.000, Corporate Finance, Financiele Administratie, Onroerend Goed, Financieel Medewerker, Den Haag