Assistent Accountant Audit

Bedrijfsomschrijving

Dit kleine accountantskantoor met een tiental leuke collega’s is gelegen aan de buitenkant van Amsterdam en richt zich voornamelijk op dienstverlening voor de MKB-ondernemingen. Kwaliteit en doelgericht werken maar toch met een persoonlijke benadering waarbij de klant centraal staat. De klantenportefeuille is gevarieerd waardoor elke dag een uitdaging is. Daarnaast is dit accountantskantoor ook nog eens heel goed bereikbaar met zowel OV als eigen vervoer.


Functieomschrijving

Wil jij graag zelfstandig kunnen werken als Assistent Accountant Audit op een handige locatie in Amsterdam? Op een klein gezellig kantoor waar je ook nog eens leuke en uitdagende opdrachten uitvoert. Dat klinkt als een droom maar het is de realiteit. Hoofdzakelijk zul jij je ontfermen over diverse controle opdrachten, klantencontact onderhouden met daarbij de behoeftes signaleren en zonodig hierop inspelen. Daarnaast kan je in rustigere periodes ook de mogelijkheid krijgen om samenstelwerkzaamheden uit te voeren. Een ideale combi waarbij je ook nog eens in een wereldstad werkzaam bent!


Functie-eisen

Voor deze functie als Assistent Accountant RA neem je het volgende mee:

        -Een afgeronde HBO opleiding in de Accountancy, bedrijfseconomie of vergelijkbaar. 
        -Minimaal 2 jaar werkervaring in de controle praktijk.
        -Je hebt een berg doorzettingsvermogen en deinst niet terug voor uitdagingen.
        -Je bent een teamplayer maar kan daarnaast ook zelfstandig werken.

Herken jij jezelf hierin en wil je graag aan de slag, neem dan contact op of stuur een mail met jouw cv.

Rousch is gespecialiseerd in vacatures voor Assistent Accountant RA.
Kijk voor meer interessante vacatures op www.rousch.nl en https://www.rousch.nl/vacatures-assistent-accountant-ra.html

Rousch streeft naar gelijke kansen op de arbeidsmarkt voor iedereen. Wij selecteren niet op geslacht, leeftijd, afkomst, etc. en nodigen daarom iedereen die zich herkent in bovenstaand profiel van harte uit om te solliciteren


Arbeidsvoorwaarden

Voor de functie van Assistent Accountant Audit ontvang je een salaris tussen de € 2500,-en € 3000,- bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband. Dit is afhankelijk van je kennis en ervaring. Daarnaast zijn er ook goede secundaire voorwaarden zoals een goede pensioenregeling, reiskostenvergoeding, een fijn team met leuke collega’s en een studiekostenregeling en daarmee dus de mogelijkheid jezelf verder te ontwikkelen.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, Onbepaalde tijd, Fulltime, Amsterdam, 1-3 jaar, Audit, HBO, Assistent Accountant