Teamcoördinator Finance / Hoofd Administratie

VAF Instruments (onderdeel van de beursgenoteerde multinational Aalberts NV) is de mondiaal opererende specialist op het gebied van ontwikkeling, productie en verkoop van meet-, regel- en controle-instrumenten voor de maritieme en procesindustrie. VAF Instruments staat voor innovatieve producten van de hoogste kwaliteit en heeft service en leverbetrouwbaarheid hoog in het vaandel staan. Met als gevolg dat we in de maritieme sector wereldwijd marktleider zijn. In Dordrecht werken vandaag de dag ruim 100 enthousiaste en trotse medewerkers binnen alle disciplines aan het succes van de organisatie.

Voor de financiële administratie zijn wij door het vertrek van de huidige functionaris op zoek naar een

 

Teamcoördinator Finance / Hoofd Administratie
(32-40 uur per week)


In deze functie

  • Zorg je ervoor dat de financiële administratie binnen het bedrijf op rolletjes loopt
  • Verzorg je de maandelijkse afsluiting, verschillenanalyse en management rapportages
  • Verzorg je de salarisadministratie en ben je dé contactpersoon voor ons personeel op het vlak van employee benefits
  • Verzorg je de maandelijkse BTW aangiften en ben je vraagbaak voor vraagstukken op dit gebied
  • Stuur je de 3 collega’s op de afdeling Finance aan
  • Verricht je werkzaamheden op het gebied van WBSO, CBS statistieken, verzekeringen en pensioenen


Gevraagd wordt:

  • Een prettige persoonlijkheid die flexibel en klantgericht is, maar als het nodig is ook op zijn/haar strepen kan staan.
  • Je weet mensen te motiveren en activeren.
  • Mede door je gevoel voor humor weet je zaken te relativeren.
  • Je bent pro actief en gewend flink wat werk te verzetten. Ook onder tijdsdruk werk je gestructureerd en planmatig.
  • Goede kennis van MS Office (Excel is een must)
  • Je hebt een afgeronde bedrijfseconomische/administratieve opleiding op minimaal Hbo niveau en hebt enkele jaren werkervaring in een vergelijkbare functie, bij voorkeur in een technische omgeving.


Geboden wordt: een zeer zelfstandige en verantwoordelijke functie binnen een dynamische internationaal opererende organisatie waar zowel ontwikkeling, productie als verkoop gehuisvest zijn. Een grote diversiteit aan taken en verantwoordelijkheden. Betrokkenheid bij de gehele organisatie. De ruimte en vrijheid om op eigen wijze invulling te geven aan de functie, waarbij eigen initiatieven gewaardeerd worden. Gezien de ontwikkeling van de organisatie en de back up van de moedermaatschappij Aalberts NV zijn er diverse ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden aanwezig.


Ben jij de Teamcoördinator Finance die VAF Instruments zoekt?
Solliciteer dan direct via ons Online Sollicitatieformulier. Voor vragen en meer informatie over de functie van Teamcoördinator Finance / Hoofd Administratie neem je contact op met Dhr. M. van Wingerden (Deputy Director) op nummer 078-6183100. Website: Meer informatie >>>

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
 


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, WO, Fulltime, Parttime, HBO, 3-5 jaar, 5-10 jaar, Corporate Finance, Financiele Administratie, Zuid-Holland, Industrie/Techniek, Noord-Brabant, Financieel Manager