Belastingadviseur

Bedrijfsomschrijving

Werkend vanuit meerdere vestigingen in Zuid-Holland behoort onder opdrachtgever tot een informeel - gezellig accountantskantoor met een uitstekende naam in de regio. Het kantoor staat bekend als een "no nonsens" accountantskantoor is met ongeveer 90 medewerkers. Zij richten zich daarbij voornamelijk op het middenbedrijf. Er wordt binnen deze organisatie van je verwacht dat je snel veel verantwoordelijkheden neemt en binnen korte tijd een goede en intensieve relatie met de cliënten binnen je portefeuille opbouwt. Alle faciliteiten zijn aanwezig om jezelf op professioneel en persoonlijk vlak te ontwikkelen. Door middel van sport uitdagingen en uitjes wordt de kwaliteit en sociale cohesie van de eigen organisatie gestimuleerd.


Functieomschrijving

Onze opdrachtgever is op zoek naar een ambitieuze belastingadviseur die een nieuwe afdeling gaat opbouwen. Je gaat in deze functie de klanten adviseren over complexe vraagstukken en je biedt hulp aan buitenlandse ondernemers. Na het opbouwen van deze afdeling ga je deze met jouw team uitbreiden. Omdat je nauw betrokken bent weetje de behoefte van de klant en kan je daarop inspelen. De afdeling die jij gaat opbouwen is gericht op het internationale aspect.


Functie-eisen

Wij zijn op zoek naar een belastingadviseur die zich kan vinden in het volgende profiel:

  • Je hebt jouw masteropleiding afgerond (fiscaal recht of fiscale economie);
  • Je hebt minimaal 5 jaar recent ervaring als Belastingadviseur voor het MKB;
  • Je hebt ervaring met leidinggeven en internationaal fiscaal recht;
  • Je bent doortastend en gedreven.

Kom je net niet overeen met het gevraagde profiel? Stuur mij een mail met jouw cv. Wellicht kan ik alsnog wat voor je betekenen!

Rousch is gespecialiseerd in vacatures voor Fiscalist.
Kijk voor meer interessante vacatures op www.rousch.nl en https://www.rousch.nl/vacature-belastingadviseur.

Rousch streeft naar gelijke kansen op de arbeidsmarkt voor iedereen. Wij selecteren niet op geslacht, leeftijd, afkomst, etc. en nodigen daarom iedereen die zich herkent in bovenstaand profiel van harte uit om te solliciteren.


Arbeidsvoorwaarden

Het salaris start bij €4.500,-.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, Onbepaalde tijd, WO, Fulltime, € 3.000 - € 5.000, 5-10 jaar, € 5.000 - € 7.000, Bedrijfsadviseur, Financiele Administratie, Zuid-Holland