Assistent Accountant - Samensteller

Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgever is een accountantskantoor gevestigd in Goes (13 medewerkers momenteel). Dankzij de persoonlijke benadering en deskundigheid leveren zij een hoge kwaliteit dienstverlening. Afhankelijk van de behoefte richten zij zich op de opzet en uitvoering van administraties, de jaarrekeningen, salarisadministraties evenals de fiscale aspecten van bedrijfsmatige en persoonlijke activiteiten. Onder de klanten bevinden zich kleine en (middel) grote ondernemingen, vermogende particulieren en zzp'ers. Voor dit kantoor zijn wij op zoek naar een Assistent Accountant op de samenstelpraktijk.


Functieomschrijving

Als Assistent Accountant ben je verantwoordelijk voor een actieve dienstverlening aan de cliënten uit het midden- en kleinbedrijf. Je begeleidt administraties, stelt jaarrekeningen samen (start met de envoudigere en breidt dit langzaam uit) en bereidt fiscale aangiften voor. Deze werkzaamheden worden uitgevoerd binnen een jong en informeel team en onder begeleiding van een ervaren assistent accountant of accountant. Je krijgt de mogelijkheid en vrijheid om studies te volgen en je talenten te ontplooien.


Functie-eisen

Je beschikt over een relevante afgeronde financieel economische opleiding en hebt enige ervaring binnen de accountancy (vanaf 1 tot 2 jaar, tot .. ). Je bent daardoor bekend met de samenstelwerkzaamheden en wilt dit nog verder leren. Naast doorzettingsvermogen, enthousiasme en creativiteit beschik je over een flexibele en daadkrachtige instelling en ben je bereid tot het volgen van aanvullende studies. Naast een afwisselende functie binnen een prettige werksetting, biedt onze opdrachtgever zeer goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

ROUSCH: Loopbaanbemiddeling & -advisering voor professionals in accountancy en tax.
Kijk voor meer interessante vacatures op www.rousch.nl of https://www.rousch.nl/vacature/assistent-accountant


Arbeidsvoorwaarden

€ 2.100 tot € 3.500 bruto per maand, afhankelijk van jouw kennis en ervaring. Daarnaast zijn er ook goede secundaire arbeidsvoorwaarden èn een fijn werk klimaat.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, Onbepaalde tijd, Fulltime, 1-3 jaar, € 2.000 - € 3.000, HBO, 3-5 jaar, Assistent Accountant, Financiele Administratie