Assistent Controller

Opslaan
U moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.

 

Voor onze vestiging in IJsselstein zijn wij op zoek naar een fulltime:

Assistent Controller m/v
 
Taken en verantwoordelijkheden:
Na een ruime inwerkperiode op de financiële administratie word je mede verantwoordelijk voor het versterken van de administratieve organisatie en interne controle van Roba Metals en later ook van de andere groepsmaatschappijen. Je hebt dan regelmatig contact met onze werkmaatschappijen in Nederland, België, Duitsland, Engeland en Polen. Je richt je op het testen van procedures en administratieve processen en voert diverse controles uit.
Kortom een uitdagende functie waarbij nauwkeurigheid, doortastendheid en flexibiliteit in combinatie met ambitie van belang zijn.

Profiel:

  • Hbo-opleiding accountancy/finance & control of gelijkwaardig;
  • relevante werkervaring bij een accountantskantoor;
  • een analytische- en initiatiefrijke persoonlijkheid;
  • een pragmatische en flexibele instelling;
  • goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en schrift;
  • goede communicatieve vaardigheden.


Roba Metals biedt jou:
Een uitdagende baan in een familiebedrijf waar de lijnen kort zijn en je een herkenbare bijdrage aan het resultaat kunt leveren. Je krijgt gedreven collega’s met wie je naast het delen van werk ook regelmatig een uitje zult beleven. De persoonlijke sfeer binnen de organisatie maakt het een prettig klimaat om in te werken. Arbeidsvoorwaarden zijn goed waarbij het secundaire pakket (13e maand, Roba pensioenregeling en bijdrage in de ziektekostenverzekering) absoluut van meerwaarde is.

Roba Metals B.V. is met ca. 160 medewerkers een werkmaatschappij van Roba Holding B.V.; een internationale handels- en productieonderneming op het gebied van staal, RVS, aluminium, non-ferro halffabrikaten en metaalafval. Naast de hoofdvestiging in IJsselstein zijn er vestigingen in Nederland, België, Duitsland, Engeland en Polen. Voor meer informatie kan je kijken op www.robametals.com en op https://www.robametals.com/nl/over-roba-metals.

Wil je je ontwikkelen in een internationale en dynamische werkomgeving? Dan ontvangen we graag je sollicitatiebrief met cv per e-mail: pz@robametals.com ter attentie van J. Huisman.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, Fulltime, Bepaalde tijd, HBO+, 1-3 jaar, HBO, 3-5 jaar, Assistent Controller, Controlling, Utrecht, Controller, Industrie/Techniek, Noord-Brabant