Belastingadviseur juniorfunctie

Bedrijfsomschrijving

Onze relatie is een middelgroot kantoor met meerdere vestigingen. Als je graag binnen een informele en professionele werkomgeving aan de slag wil gaan, ben je hier aan het juiste adres! Je komt te werken bij een accountantskantoor dat laat zich kenmerken door het open deuren beleid, de no-nonsense mentaliteit en de mogelijkheid snel te schakelen. Als medewerker krijg je hier veel vrijheid en verantwoordelijkheid, om je zo optimaal te kunnen ontwikkelen en een uitdagende functie uit te kunnen oefenen. Werkdagen zijn flexibel in te delen en er heerst geen overwerkcultuur, waardoor een goede balans tussen werk en je privéleven gestimuleerd wordt. Om verder te leren en door te groeien binnen de organisatie biedt het kantoor veel faciliteiten.


Functieomschrijving

Binnen deze juniorfunctie maak je deel uit van een enthousiast team van belastingadviseurs. Jouw werkzaamheden zullen voornamelijk bestaan uit het opstellen van de aangiften inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting en het uitvoeren van voorbereidende advieswerkzaamheden. Op termijn zal je de klantenkring gaan adviseren, die bestaat uit zowel nationale als internationale ondernemingen.


Functie-eisen

Voor deze functie is het van belang dat je je herkent in onderstaand profiel:

  • Je hebt de universitaire opleiding fiscaal recht of fiscale economie behaald;
  • Je hebt minimaal 1 jaar ervaring als belastingadviseur bij een accountants-/belastingadvieskantoor;
  • Je neemt graag initiatief en ontwikkelt je graag verder;
  • Je bent 32-40 uur per week beschikbaar.

Arbeidsvoorwaarden

Jouw salaris ligt tussen de € 2.300 en € 2.800 en wordt gebaseerd op jouw kennis en relevante werkervaring.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, Onbepaalde tijd, WO, Fulltime, 1-3 jaar, Belasting, Belastingadviseur, Zuid-Holland