Accountant AA

Bedrijfsomschrijving

Wil jij de volgende stap zetten in je carrière als Accountant AA? Dan ben je bij onze werkgever aan het juiste adres. De middelgrote organisatie bedrijft de accountancy in de breedste zin van het woord. Er heerst een informele, laagdrempelige en open sfeer, waarbij niet alleen de klant, maar ook de medewerker centraal staat. Dit heeft tot gevolg dat je alle ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen. Het is van belang dat jij je lekker voelt in je (nieuwe) werkomgeving! Daarbij staat dit kantoor ook nog eens op een unieke locatie!


Functieomschrijving

Voor onze relatie ben ik op zoek naar een ervaren en zelfstandige Accountant AA die de mogelijkheid krijgt om op een prachtige locatie werkzaam te kunnen zijn. Naast de functie van Accountant zal je ook als Relatiebeheerder fungeren en daarmee het primaire contact met de klanten hebben. Voor deze functie is het uiteraard van belang dat je goed je grenzen kan aangeven en deze ook kan bewaken. De kern van de werkzaamheden zullen met name bij het samenstellen van de jaarrekeningen en bij het opstellen van de fiscale aangiften liggen. De functie wordt breed ingezet. Dit betekent ook dat je naast de samenstelwerkzaamheden ook hier en daar administratieve taken zal verrichten, zowel op kantoor als bij de klant op locatie. Uiteindelijk dien je voor deze functie dan ook praktisch ingesteld te zijn en is een ‘hands on’ mentaliteit belangrijk.


Functie-eisen

Om voor deze functie in aanmerking te komen dien je jezelf te herkennen in het onderstaande profiel:

          • Een afgeronde HBO richting Accountancy of Bedrijfseconomie.
          • Je bent betrokken bij klanten en het vakgebied en praktisch ingesteld.
          • Kennis van geautomatiseerde processen en toepassingen (Audition, Financial Data Suite en VISMA).
          • Je voelt je thuis in een klein team.
          • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring in een relevante functie.
          • Goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel in woord als geschrift.

Wil je meer weten over de vacature? Neem dan contact op met mij!

Rousch is gespecialiseerd in vacatures voor Assistent Accountant.
Kijk voor meer interessante vacatures op www.rousch.nl  en https://www.rousch.nl/vacature/assistent-accountant

Rousch streeft naar gelijke kansen op de arbeidsmarkt voor iedereen. Wij selecteren niet op geslacht, leeftijd, afkomst, etc. en nodigen daarom iedereen die zich herkent in bovenstaand profiel van harte uit om te solliciteren


Arbeidsvoorwaarden

Op basis van een fulltime dienstverband en op basis van kennis en ervaring kan het salaris oplopen tot €4500,- bruto per maand. Daarnaast is er een pakket met goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een 13e maand, minimaal 28 vakantiedagen en uiteraard wordt er ook een studiekostenregeling gehanteerd.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, Onbepaalde tijd, Fulltime, HBO, 3-5 jaar, Assistent Accountant, Financiele Administratie, Noord-Holland